Loading content ...

Bruno Fabre

Bruno Fabre

Innovatie en technologie

Bruno Fabre spreekt over technologische gedreven onderwerpen, met inzicht van de impact op mens, werk en maatschappij. Een lezing van Bruno Fabre is geen doorsnee lezing.  Door middel van video, muziek, demonstraties en interactie laat Bruno u werkelijk ervaren!

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heeft u interesse in een lezing over de nieuwste technologie? Tijdens deze lezing laat Bruno Fabre u zien en ervaren hoe dit werkt! Hij laat zien hoe hij computers rechtstreeks via de hersenen kan aansturen; hoe we via de Apple Watch onze emoties kunnen digitaliseren; en hoe we computers kunnen aansturen via handgebaren door de MYO. Hij geeft graag een demonstratie met een Drone en geeft u de gelegenheid de interactie met een robot te ervaren. Daarnaast is er de mogelijkheid om een multimediale lezing te verzorgen. Deze lezing bestaat uit een combinatie van mooie beelden, muziek en video’s.

Bruno Fabre is altijd net een stapje verder op gebied van innovatie, communicatie en technologie. Het kan nog sneller! Hij vraagt zich niet af of we in staat zullen zijn de technologie met onze hersenen kunnen verbinden, maar wanneer dit gaat gebeuren en wat dit ons kan brengen.Verbinding is het kernwoord in de ontwikkelingen op technologisch gebied.

Bruno kijkt verder, technologie is een van de mogelijkheden om verbinding te realiseren maar wat we soms vergeten dat we op veel meer manieren verbinden, als mens op deze aarde. Kan technologie ons helpen om de wetten van de natuur beter te leren begrijpen? In de zoektocht naar het benutten van onze menselijke capaciteiten ontstond, nog maar kort geleden, Creologology. We kennen dit soort onverklaarbare fenomenen allemaal: de telefoon gaat, maar voordat je opneemt weet je al wie het is! Door middel van Creologology probeert men contact te leggen met onze psychische wereld en dit soort verschijnselen te verklaren.

De financiële industrie heeft Bruno’s interesse. In 2010 schreef hij het boek ‘Bankroots in 2020’ waarin hij de ontwikkelingen van de financiële wereld beschrijft. In het boek doet hij harde constateringen, maar rijkt ook handvaten aan voor de toekomst. Hij staat niet stil, nooit eigenlijk, en zijn volgende boek is al in de maak en zal begin 2016 beschikbaar zijn.

  Lezingen op maat

  Bruno Fabre maakt zijn lezingen voor u op maat, dit maakt een lezing van Bruno een unieke ervaring afgestemd op uw publiek. Hij combineert de verschillende thema’s in zijn lezing en zorgt altijd voor een stukje interactie met de zaal. Na een lezing van Bruno Fabre kijkt u met een innovatieve, vernieuwende blik de wereld in! U zult nieuwe informatie verkrijgen die u meteen toe kan passen, maar ook dingen zien, horen en ervaren die zullen aanzetten tot denken.

  Bruno spreekt over:

  • Innovatie
  •  Digitalisering van onze wereld, waar naartoe?
  •  Hoe organiseer je je toekomstige job?
  • Drones
  • Financiën
  •  Creologology
Gerelateerde sprekers