Loading content ...

Henny van Egmond

Henny van Egmond

Onbegrensd Organiseren

Henny van Egmond is een van de leidende denkers op het gebied van innovatieve manieren van werken en organiseren.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ondanks dat de mogelijkheden die je als individu hebt oneindigd zijn blijven mensen vasthouden aan wat ze al kennen. De onzekerheden in de huidige maatschappij zijn hier de oorzaak van. Henny laat zien dat je iets met nieuwe ideeën kan. Met dat ene goede idee kan jij een bedrijf opstarten! Hou vast aan je ambities en verlangen. Vernieuwing begint bij het individu: Als je gelooft in het nieuwe, zet dan de eerste stap.

Henny van Egmond is gefacineerd door ‘Onbegrensd organiseren’: innovatieve vormen van samenwerking tussen mensen en organisaties . Hij gaat graag het gesprek aan over dit onderwerp. Het nieuwe werken wordt momenteel als intern proces gezien. gericht op tevredenheid van werknemers. Henny zou dit graag anders zien. Organisaties die een goede toekomst willen hebben moeten investeren in technologie en mensen, en maximale openheid en transparantie. Binnen Rabobank Nederland ontwikkelde en realiseerde Henny de nieuwe werkstijl ‘Rabo Unplugged’, die ervoor zorgde dat Rabobank jarenlang de beste werkgever van Nederland was. Wereldwijd wordt Rabobank nog steeds als voorbeeld gezien.

Henny is een expert in het vertalen van strategie en waarden in een innovatieve werkstijl, nieuwe leiderschap en gedrag in organisaties. ‘Zingeving’ is een erg belangrijke factor op het gebied van het nieuwe werken. Waarom doe je de dingen zoals je deze doet? Wat drijft jou binnen de organisatie? Hij adviseert directies en raden van bestuur over nieuwe vormen van organiseren, business innovatie, het nieuwe werken en verandering.

 

  Onbegrensd Organiseren

  Henny van Egmond spreekt over:

  • Het nieuwe werken
  • Gedrag in organisaties
  • Nieuw Leiderschap
  • Het belang van Netwerken
  • Toekomst van Organisaties
Gerelateerde sprekers