Loading content ...

Jarno Duursma

Jarno Duursma

Trendwatcher, social media expert

Jarno Duursma is trendwatcher en social media expert. Digitalisering en Robotisering zijn veelbesproken onderwerpen, de ontwikkelingen gaan razendsnel! In een interactieve lezing zorgt Jarno ervoor dat u alles weet over social media en de nieuwste trends op gebied van technologie.

Jarno Duursma is zelfstandig consultant en trainer op het gebied van social media, social messaging en technologische trends. Hij is blogger en trainer voor Frankwatching.com en heeft hij zijn eigen item op TV Noord over de digitale wereld.

Bedrijven die connected zijn, zijn succcesvoller. Jarno Duursma brengt de kansen die sociale media biedt in kaart. Hij verzorgt lezingen over Facebook en de toevoegingen van Wattsap. De hoeveelheid data afkomstig van mobile devices, webclicks, sociale en traditionele media is enorm. Bedrijven kunnen hier veel baat bij hebben,  je kan gedrag voorspellen bijvoorbeeld! Maar op welke manier maak je het beste gebruik van de beschikbare data?

Robots gaan ons werk overnemen. Voorheen namen robots alleen onze spierkracht over, maar tegenwoordig hebben robots ook steeds meer leren denken als mensen. Dit heeft invloed op de markt. Moeten we bang zijn dat technologieën die bestaande markten verstoren? en welke waarde hebben deze technologieën bij het ontstaan van nieuwe markten? In zijn lezing gaat Jarno Duursma in op wat we kunnen verwachten.

De lezingen van Jarno Duursma kunnen zich richten op verschillende gebieden, hij verzorgt lezingen voor bedrijven maar ook binnen de gezondheidszorg is steeds meer mogelijk op technologisch gebied. Het meetbaar maken van het eigen lichaam bijvoorbeeld! Binnen steeds meer werkvelden krijgt sociale media en technologie een grotere rol, Jarno zorgt er voor dat u de kansen op dit gebied benut. 

  Sociale media strategie in 60 minuten

  Wilt u sociale media slim, serieus en succesvol inzetten? In het eerste boek van Jarno Duursma, ‘Sociale media strategie in 60 minuten’, beschrijft hij een praktisch stappenplan waarmee u snel een succesvolle sociale media strategie ontwikkelt. In zijn boek ‘Online trends 2014 in 60 minuten’ leggen twaalf Frankwatching-experts uit welke online ontwikkelingen u niet mag missen! Ook word er in het boek in gegaan op hoe men op deze ontwikkelingen kan inspelen.

  ‘Bedrijven die connected zijn, zijn succcesvoller’

  Jarno Duursma spreekt onder andere over: Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Social media strategieën, Digitale trends, Wattsap, Crowdfunding, Lifehacking, 3d Printing & De deeleconomie: bezit wordt minder belangrijk en de toegang tot bezit wordt doorslaggevend.

  Maatwerk

  Jarno maakt van iedere incompany training of lezing maatwerk. Zijn lezingen zijn altijd interactief. Een voorbeeld hiervan is dat Jarno gebruik maakt van de smartphone van de luisteraars om hun vragen te stellen, de antwoorden worden rechtstreeks via een scherm gepresenteerd. Een lezing van Jarno zorgt voor een nieuwe kijk op te toekomst!

Gerelateerde sprekers