Loading content ...

Saskia van de Riet

Saskia van de Riet

Blogexpert

Saskia van de Riet is de eigenaar van BlogAtelier en is bekend als de blogexpert voor vrouwelijke ondernemers die van hun zakelijk blog de ultieme marketingmachine willen maken en zo aan hun persoonlijk erfgoed bouwen. Saskia spreekt o.a. over bloggen vanuit je hart, je blog als marketingmiddel en het verzilveren van je zakelijk blog voor vrouwelijke ondernemers.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Met een unieke combinatie aan werkervaring in de wereld van taal, de bouw en marketing, zowel in Engeland als in Nederland helpt Saskia van de Riet vrouwelijke ondernemers zichzelf te bevrijden van alle obstakels die authentiek, intuïtief bloggen en “legacy blogging” in de weg staan. Haar wekelijkse BlogCafé is een groot succes.

Saskia gelooft heilig in haar visie voor zakelijk bloggen, voor haarzelf, voor ondernemers en voor jou: “Leave your Legacy” raakt vrouwelijke ondernemers in hun essentie. Door strategisch te systematiseren bevrijdt zij haar klanten van alle persoonlijke obstakels die vrouwelijke ondernemers belemmeren om in hun grootsheid te gaan staan en hun waardevolle kennis, ervaring en werkwijze te delen. Ze gelooft uit van de kracht van vrouwelijke ondernemers en dat zij vol passie en deskundigheid een hele waardevolle bijdrage leveren. Zij is ervan overtuigd dat je met je blog de visie die Saskia voor ogen heeft voor jezelf kunt vervullen. Dat de wereld jouw bijdrage ook echt nodig heeft.

Saskia is een spreker die vrouwen in hun kracht zet, motiveert en bevrijdt. Zij schetst een landschap van dialoogmarketing met je blog als je eigen sociale mediaplatform. Saskia spreekt al haar hele leven lang. Als bouwkundig ingenieur gaf ze aan de University of North London lezingen over het ontwerpen van gebouwen voor de gezondheidszorg. Als trainer gaf ze jarenlang Nederlands conversatieles aan Engelstalige volwassenen voor de London Borough of Croydon. De laatste vier jaar ligt haar focus op het motiveren en inspireren van vrouwelijke ondernemers om hun verhaal in woorden te vangen en op hun zakelijk blog te delen voor meer impact.

    • Bloggen

    • Marketing

    • Vrouwelijk Ondernemerschap

Gerelateerde sprekers