Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Arbeidsmarkt

Vrijblijvend advies over de mogelijkheden betreft het boeken van een spreker

  • Hoe onderscheid je jezelf van anderen? en welke rol heeft netwerken bij het vinden van een nieuwe baan? Hoe ziet onze werkomgeving er over een aantal jaar uit? We kijken op een andere manier naar onze medewerkers en focussen ons veel meer op werkgeluk, productiviteit en het omgaan met veranderingen op de werkvloer. Onze sprekers met lezingen over de Arbeidsmarkt delen hun kennis.
  • Tijdens lezingen over de Arbeidsmarkt ontdekt u alle actuele trends! De digitalisering zorgt voor verandering op de arbeidsmarkt. De technologische ontwikkelingen zorgen er voor dat onze taken op nieuwe manieren uit kunnen voeren. Een van de nieuwe toepassingen is het gebruik van big data. Hierdoor kan informatie veel sneller worden verzameld.  De data-analyse zorgt voor nieuwe inzichten en de behoefte aan nieuwe strategieën.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Experts met lezingen over de Arbeidsmarkt

    Hoe ziet de arbeidsmarkt er momenteel uit? Kansen op de arbeidsmarkt hangen af van verschillende factoren, scholing en ervaring spelen een belangrijke rol. Ook hangt het af van het vakgebied en de vraag naar nieuwe werknemers in bepaalde branches. Tijdens een van de lezingen over de arbeidsmarkt wordt je geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen.