Loading content ...

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boek een spreker met inspirerende lezingen over Authenticiteit

  • Authenticiteit betekent het trouw zijn aan de eigen persoonlijkheid of stijl, ongeacht wat er voor omstandigheden spelen. In deze drukke tijden waar veel invloeden van buitenaf komen, wordt het belangrijker om zelf centraal te staan en trouw te blijven aan eigen ideeën. Dit is belangrijk voor werknemers maar voor leiders en bedrijven is het ook zeker een belangrijk begrip.
  • Authenticiteit geeft weer wat jij belangrijk vindt en waar jij de nadruk op wilt leggen. Als bedrijf kan dit het formuleren van kernwaarden zijn en de hele strategie hierop inspelen. Daarnaast is het ook belangrijk om dan aan te geven, dit is wat niet past in de kernwaarden van het bedrijf. Op deze manier blijft het bedrijf authentiek.
  • De samenhang tussen wat de kernideeën zijn en wat voor gedrag je hierbij uitstraalt is ook zeker van belang voor leiders. Je blijft trouw aan jezelf, voelt je hierover beter en hebt alle motivatie om te gaan waar jij voor staat. Zo krijg je nog meer energie om bezig te gaan met wat jij belangrijk vindt. Authenticiteit kan ook lastig zijn, wanneer er veel externe factoren van invloed zijn en je een andere richting op proberen te duwen.
  • Bekijk het overzicht met lezingen over Authenticiteit. Dit kan gaan over hoe je authentieke waarden naar voren laat komen, of juist hoe je deze ontdekt. Klik op de pagina van de verschillende sprekers om meer te lezen over hoe zij naar het begrip authenticiteit kijken en op welke manier zij jou kunnen helpen hier naar te streven!