Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Autisme

Lezingen over Autisme

De belevingswereld van iemand met Autisme is veelal anders dan mensen buiten het autismespectrum. Voor anderen is het soms lastig in te beelden hoe iemand met Autisme de wereld ziet. Wat is Autisme? Hoe werkt het precies? en wat zijn de ervaringen van mensen met Autisme? Laat je inspireren tijdens een lezing over Autisme.

Leer Autisme beter te begrijpen en duik in de belevingswereld van iemand met Autisme

  • Autisme komt voor in veel verschillende vormen, autisme, Asperger en PDDNOS zijn de meest bekende. Hoe iemand deze beperking ervaart zal van persoon tot persoon verschillen. Juist om deze reden is het zo belangrijk open over deze stoornis te kunnen praten en ervaringen te kunnen delen.
  • Lezingen over Autisme zijn zowel bedoeld voor mensen met een autisme spectrum stoornis maar ook voor mensen die werkzaam zijn met deze doelgroep of graag meer leren over Autisme. De lezingen over Autisme worden verzorgt door ervaringsdeskundigen en wetenschappers.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lezingen om te leren over Autisme

    Autisme kenmerkt zich niet alleen door beperkingen, het komt veel voor dat mensen binnen het spectrum specifieke kwaliteiten die andere mensen niet hebben. Specifiek talent of een enorme fascinatie voor bepaalde dingen zijn geen uitzondering voor mensen met Autisme. Laat u inspireren tijdens een lezing of workshop van een ervaringsdeskundige of wetenschapper.