Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Avontuur
Avontuur

Lezingen over Avontuur

Op zoek naar een inspirerende sessie? Dan is het wellicht leuk om een avonturier uit te nodigen. Over het algemeen delen avonturiers het verlangen naar het onbekende en zijn ze niet bang voor een uitdaging. Dit kan een enorme inspiratie zijn voor uw publiek.

Wilt u persoonlijk advies over lezingen over avontuur? Neem contact op.

Inspiratiesessies over het omgaan met nieuwe uitdagingen en verandering

  • Bergbeklimmen, Wereldreizen, een sabbatical jaar? Over het algemeen houden mensen van avontuur! Avontuur geeft de mogelijkheid om nieuwe dingen te ontdekken. Een nieuwe uitdaging en andere omstandigheden geven de mogelijkheid jezelf beter te leren kennen.
  • Een nieuw avontuur aangaan kan enorm spannend zijn, om deze reden durft niet iedereen het avontuur meteen aan te gaan. Hierbij kunt u denken aan het beklimmen van die hoge berg, maar ook aan het invoeren van een nieuwe bedrijfsstrategie. Tijdens lezingen over avontuur kom je vaak leuke metaforen en interessante situaties tegen.
  • Echt avontuur wordt vaak gezien als iets wat de sleur doorbreekt en vooral erg anders is als het dagelijks leven. Er zijn veel aspecten die men als avonturier tegenkomt die toepasbaar zijn op het bedrijfsleven. Hoe kan men het beste omgaan met onverwachte omstandigheden? Hoe communiceer je met mensen die niet dezelfde ‘taal’ spreken? Dit is wat u kan verwachten tijdens een van de  lezingen over avontuur.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.