Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Lezingen voor het onderwijs

Lezingen voor het onderwijs

Wij werken samen met topsprekers met lezingen voor het onderwijs. Ben je op zoek naar een specifiek thema? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Tarieven en beschikbaarheid

Wij hebben een aantal populaire sprekers binnen
het onderwijs voor u geselecteerd 

Lezingen voor het Onderwijs

Dé spreker voor lezingen over Generatie Z & Technologie. Jos Ahlers geeft lezingen over  generatie Z en de 4e industriële revolutie. 

Lezingen voor het Onderwijs


Als ambassador of Happiness & Quality of Life geeft Leo Bormans lezingen over positief onderwijs. Een inspirerende lezing met waardevolle inzichten over Geluk, Hoop en Liefde. 

Lezingen voor het Onderwijs

Elke Geaerts deed onderzoek naar stress op de werkvloer en schreef het boek 'Mentaal Kapitaal, Versterk je mentale veerkracht en vermijd burn-out.


Lezingen voor het Onderwijs

Lezingen over Muziek binnen het onderwijs. Jeannette's legendarische instant-boomwhacker orkesten brengen elk publiek in beweging.Naar welk thema bent u op zoek?

Een breed aanbod met lezingen van onderwijsexperts 

Digitalisering

 & Onderwijsinnovatie


Inspiratie- en

teambuildingsessies

Werkgeluk  

& Organisatie


Met de juiste spreker maak je van ieder evenement een succesDe toegevoegde waarde van een professionele spreker? De combinatie van entertainment, inspiratie én actuele kennis. Een professionele spreker weet hoe je mensen in beweging brengt. Onderwijs is een ontzettend waardevol binnen onze maatschappij en voor onze toekomst. Het is daarom van belang dat de kwaliteit van ons onderwijs regelmatig word getoetst en we uitkijken naar mogelijkheden voor groei! Zorg dat uw medewerkers op de hoogte zijn via een van de lezingen voor het onderwijs.


Ben je op zoek naar een lezing over een specifiek onderwerp? We werken samen met verschillende sprekers over onderwijs en onderwijsinnovatie. Wij helpen u graag verder.


Lezingen in verschillende prijscategorieën

Professioneel advies

Snel antwoord op uw vragen

Informeer naar lezingen

Informeer vrijblijvend naar de beschikbaarheid en tarieven van onze sprekers

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.