Loading content ...

Communicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goede communicatieve vaardigheden voorkomt conflicten, verbetert de verkoopcijfers, verbetert onderlinge relaties en vergroot de tevredenheid op de werkvloer en binnen het team!

    • Communicatie is van belang, zowel verbale communicatie als non-verbale communicatie; lichaamstaal. Communicatie is iets waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. Hoe kunnen we onze communicatieve vaardigheden verbeteren? Bewustwording van je eigen manier van communiceren en het effect van communicatie is een eerste stap. Daarnaast kan men gebruik maken van verschillende technieken en oefeningen die de communcatie zullen bevorderen.
    • Lezingen over communicatie kunnen u voorzien van handige tips om de communicatie te kunnen verbeteren zowel op werk als in de privésfeer. Bij een presentatie over communicatie staat interactie en entertainment voorop. Communicatie gaat over ervaren, om deze reden wordt het publiek actief bij de presentatie betrokken. Dit zorgt voor een interactieve, productieve en levendige sfeer. Wilt u in uw bedrijf of organisatie de (interne) communicatie onder de aandacht brengen en wellicht verbeteren? Dan is het uitnodigen van een spreker die een presentatie voorbereidt over communicatie een goede zet.