Loading content ...

Cultuur

Lezingen over Cultuur

Cultuur is iets waar we allemaal bekend mee zijn. Een goed boek of een interessante film, maar ook in sociale contacten en bijvoorbeeld uw verhoudingen met uw collega's speelt cultuur een rol. Bekijk het overzicht met lezingen over cultuur.

Professionele sprekers met lezingen over cultuur

    • Cultuur is een breed begrip en staat voor alles wat onze beschaving heeft voortgebracht. We kunnen hierbij denken aan de kunsten maar ook zeker onze manier van besturen of hoe wij in een bedrijf werken. Dit is allemaal te vangen onder het begrip cultuur.
    • In het alledaagse leven praten wij over cultuur wanneer het gaat over onder andere musea, muziek, theater, film en boeken. Dit zijn de traditionele dingen die worden beschouwd als belangrijk maar op hetzelfde moment ook als extra worden gezien. Wat is eigenlijk de echte waarde van deze cultuur? Hoe zou onze maatschappij eruit zien als deze cultuurvormen niet kunnen worden uitgevoerd? Onze sprekers praten graag met u over de waarde en hoe u als een bedrijf dit kunt waarderen of zelfs aan bijdragen.
    • Een ander onderdeel van cultuur is bedrijfs- of organisatiecultuur. Dit gaat over bijvoorbeeld hoe werknemers met elkaar omgaan, wat de morele code is en wat het verwachte gedrag is. Dit verschilt per bedrijf en het is belangrijk om hier ook van op de hoogte te zijn. Wat voor effect heeft het op uw interne verhoudingen, zijn er processen die verkeerd lopen omdat de cultuur niet open zijn over fouten bevorderd? Een besef van hoe het werkt en ook hoe u het kan veranderen is cruciaal om voor uw werknemers een plezierige werkomgeving te creëren en om uw efficiëntie te verbeteren. Kijk bij onze verschillende sprekers wat zij hierover te zeggen hebben en hoe zij u kunnen helpen de interne cultuur te verbeteren.