Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Depressie
Depressie

Lezingen over Depressie

Als je een depressie hebt zit je niet lekker in je vel. Niets lijkt er toe te doen, en het is lastig ergens plezier aan te beleven. Een stemminsstoornis die je niemand toewenst. In een lezing of workshop over depressie krijgt u meer duidelijkheid over de verschillende oorzaken van een depressie en het verloop van de stoornis.

Athenas werkt samen met experts op gebied van depressie en ervaringsdeskundigen die meer kunnen vertellen over leven met een depressie. Boek een van de lezingen over depressie. 

"Door depressie bespreekbaar te maken kunnen we het taboe doorbreken"

  • Depressieve klachten zijn niet altijd gemakkelijk te herkennen en vaak spreken mensen er niet gemakkelijk over. Iedereen zit weleens niet lekker in zijn vel maar toch is er een aanzienlijk verschil met een depressie. Wanneer behoort dit nare gevoel niet meer tot de normaliteit?
  • Het is zowel voor de persoon met depressieve klachten als de omgeving een erg onaangename stoornis. Een lezing over dit thema kan u inzicht geven in waarom iemand zich zo neerwaarts voelt.  Het delen van ervaringen door middel van een lezing of workshop biedt steun.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.