Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
E-learning
E-learning

Lezingen over E-learning

Het gebruik van ICT ter ondersteuning van het onderwijs heeft een vlucht genomen. E-learning is in razendsnelle ontwikkeling. De digitalisering heeft er voor gezorgd dat het mogelijk is om onderwijs op afstand te volgen! Daarnaast zijn er ontzettend veel leuke digitale werkvormen voor jong en oud. Onze sprekers vertellen u graag meer over hoe digitalisering in uw onderwijsplan op kan nemen.

Interactieve sessies en lezingen over E-Learning - Ervaar het zelf!

  • Nieuwe spellen en interactieve tools om als leermiddelen te gebruiken
    E-Learning is de leervorm die gebruik maakt van een computernetwerk voor distributie, communicatie over en weer en facilitering. Door gebruik te maken van online tools en games kunnen we interactieve werkvormen binnen het onderwijs aanbieden. Maak onderwijs boeiend voor elke generatie!
  • Digitalisering maakt onderwijs op afstand mogelijk
    De digitalisering maakt het het mogelijk om te leren waar je ook bent. Zo kan je college’s online volgen en opdrachten online inleveren. Bekijk het aanbod met lezingen over E-Learning en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Blijf ontwikkelen met de nieuwe mogelijkheden van het Digitaal onderwijs"

    Nieuwsgierig naar hoe u E-learning in uw onderwijsprogramma op kan nemen? Onze sprekers hebben veel ervaring op gebied van E-Learning en delen graag waardevolle tips met u. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden betreft een lezing of workshop door te nemen.