Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

Blog

Een Blog bij Athenas!

coffee

Geschreven door Athenas

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor lezingen en workshops over erg veel verschillende thema’s!  Ontzettend leuk! .. maar het maakt de keuze wel erg lastig. ‘Welke spreker past er nou het best bij onze bijeenkomst?’  is een veelgestelde vraag. Het lezen van de blog kan inspireren wanneer je een gastspreker wilt boeken.

Op het profiel van onze sprekers kan je meer lezen over de achtergrond van de spreker en de lezingen die de spreker verzorgt. We proberen de persoonlijkheid van de spreker op zijn best naar voren te brengen zodat het profiel niet alleen een beeld geeft over de thema’s van de lezingen, maar ook over de manier waarop de boodschap zal worden gebracht. Door middel van filmpjes, een kort interview en uiteraard het persoonlijk contact met klanten proberen wij onze klanten een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Zou het niet nog mooier zijn wanneer je de sprekers nog beter kan leren kennen door de sprekers zelf het woord te geven? Niet alleen op het podium, maar ook via onze online kanalen.

Onze blog is hier dé manier voor! In onze blog krijgen sprekers de gelegenheid verschillende thema’s onder de aandacht te brengen. Uiteraard kunnen onze klanten ook lezingen boeken over deze thema’s.

Van welke spreker(s) zou jij graag meer willen horen? en over welke thema’s lees je graag meer? Wellicht heb je al een lezing kunnen bijwonen, en heb je  vragen over het thema? Wij nodigen je graag uit dit met ons te delen.

Een reactie op “Een Blog bij Athenas!”

  1. Ik wil jullie van harte feliciteren met dit vooruitstrevende initiatief! Zelf maak ik dankbaar gebruik van deze mogelijkheid, en met mijn passie voor en het vertrouwen in zakelijk bloggen nodig ik andere sprekers graag uit om deze kans ook te pakken.

laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*