Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

Nieuws

Guido Thys “Welkom in de 21 Eeuw”

guido-thys

Robotica, kwantumcomputers, crowdfunding, en de vele honderden dingen die er aan de hand zijn: trendwatchers strooien ze dagelijks over ons uit en we kennen ze ondertussen al wel…

Ondernemen is altijd al een kwestie van durf geweest. Dat is ook nu het geval: dúrven verder kijken dan je core business en dúrven dwarsdenken. Tijdens deze presentatie laat spreker Guido Thys zien hoe ondernemers hun denkkaders kunnen oprekken om op andere manieren waarde voor hun klanten te creëren.

Twee dingen komen samen. Ten eerste: de meeste ondernemingen blijven vastzitten in bestaande kaders en slagen er niet in om dat haakje te vinden dat nieuwe ondernemingen zo succesvol maakt. Ten tweede: we pompen miljoenen in het verbeteren van de omgang met klanten zonder dat dit onze resultaten echt/meetbaar verbetert. Beide gelden voor zzp’ers, winkeliers, het mkb en grootbedrijven. De oplossing voor beide uitdagingen: eindelijk eens radicaal denken vanuit het perspectief van de klant. Dan blijkt plots dat we structureel 94% van de kansen laten liggen.

 

Al 20 jaar lang is sprekerGuido Thys een vertrouwde waarde op de podia van Nederland en België. Hij weet letterlijk elk publiek aan het lachen te brengen, te inspireren en aan het denken te zetten.