Loading content ...

Nieuws

Het Generatietheater met Aart Bontekoning

Aart Bontekoning

Werkt u met verschillende generaties, vergrijst uw organisatie, zoekt u nieuwe wegen om de eigen bedrijfscultuur up-to- date te houden?

Aart Bontekoning is generatie expert. Zijn optreden met het generatietheater is een aanrader! Op een interactieve en toegankelijke manier laat Spreker Aart Bontekoning zien en ervaren hoe organisaties de evolutionaire kracht van generatiediversiteit kunnen benutten. Om fris en ‘bij de tijd’ te blijven en aantrekkelijk voor medewerkers én klanten.

Het Generatietheater is dé manier om te laten zien hoe een open interactie tussen de verschillende generaties productieve werkchemie en cultuur updates kan opleveren. Op een speelse manier zien en ervaren de deelnemers hoe je generatiediversiteit kunt benutten. Hilarische, soms tenenkrommende enaangrijpende scenes worden afgewisseld met korte intro’s over generaties. Met een moderator, acteurs, Aart Bontekoning eninteractie met de zaal gaat men heel dicht op de dagelijkse praktijk ‘zitten’.

Humor houdt het luchtig, de inhoud en de scenes zijn is gebaseerd op het wetenschappelijk generatie onderzoek van Dr. Aart, het komt soms eng dichtbij.

Vraag informatie op of doe een boeking

Nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.