Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Kinderen

Lezingen over Kinderen

We willen het allerbeste voor onze kinderen. Wat dat precies is blijkt soms een lastige. Het is ontzettend fijn om als opvoeder en professional af en toe even te kunnen sparren en advies te vragen. Een workshop of lezing is een manier om meer kennis over kinderen op te doen. Wij bieden verschillende lezingen over kinderen aan.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Professionele deskundigen over opgroeien en opvoeden

    • Het is erg belangrijk dat kinderen opgroeien in de juiste omgeving, het aanbieden van de juiste stimulans kan een groot effect hebben op de ontwikkeling van het kind. Een voordracht over de ontwikkeling en opvoeding van het kind kan u inzicht geven in deze processen.
    • Hoe gaat u om met moeilijkheden bij de opvoeding? Uiteindelijk willen zowel ouders als hulpverleners niks anders dan een gelukkig kind! Het kan erg lastig zijn om een oplossing te vinden voor de gesignaleerde problematiek. Belangrijk is om de informatie die bekend is over een bepaalde problematiek te delen. Een spreker die gespecialiseerd is op dit gebied geeft u nieuwe inzichten!

    Bekijk het overzicht met lezingen over Kinderen. Interesse in dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.