Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Leven met een beperking
Leven met een beperking

Lezingen over leven met een beperking

Bent u geïnteresseerd in een lezing over  revalidatie, acceptatie, persoonlijke kracht of doorzettingsvermogen? Leven met een beperking, een aantal sprekers ervaart dit zelf, toch ligt hun focus niet op hun beperking maar vooral op de mogelijkheden die ze hebben. Laat u inspireren tijdens een van de lezingen over leven met een beperking.

Ervaringsdeskundigen en professionals met lezingen over leven met een beperking

  • Een beperking wordt vaak gezien als een belemmering, toch hoeft dit niet altijd zo ervaren te worden. Het is belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die je hebt. Het is soms lastig een beperking te accepteren. Toch is dit het meest waardevol voor iemand met een beperking. Een spreker die dit zelf ervaren heeft kan inspiratie bieden en advies geven.
  • Negatieve ervaringen kunnen naast verdrietig ook een enorm waardevolle levensles zijn. Leer hoe je negatieve ervaringen om kunt zetten in kracht en energie! Ervaringsdeskundigen vertellen over hoe zij zijn omgegaan met hun beperking en de negatieve gevoelens en ervaringen daar omheen. Ze laten zien hoe je kracht uit een negatieve ervaring kan halen en hoe je om kan gaan met ingrijpende veranderingen. Een inspiratie voor iedereen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inspirerende verhalen over omgaan met verandering en persoonlijke kracht

    Of een beperking is aangeboren of later in het leven op je pad is gekomen; het acceptatieproces kan een lange weg zijn waarin woede en onbegrip een grote rol spelen. Iedereen heeft met tegenslag en verlies te maken. Sprekers met lezingen over leven met een beperking vertellen vaak vanuit hun persoonlijk verhaal. Ze kunnen mensen die in een vergelijkbare situatie zitten verder helpen; de omgeving adviseren en inspireren.