Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inspirerende sessies over Creativiteit

    • lezingen over creativiteit: Er kan op verschillende manieren naar creativiteit worden gekeken. Het onstaan van nieuwe ideeën begint bij een portie creativiteit. Creatieve mensen komen met nieuwe  ideeën, oplossingen en methoden voor op de werkvloer. De behoefte aan creativiteit neemt toe. Tegenwoordig gaat het lang niet alleen meer om het hebben van kennis maar vooral om hoe men deze kennis toepast.
    • Een van de competenties waar een ondernemer over moet beschikken is creativiteit. In het bedrijfsleven zoals we dit nu kunnen is het van groot belang innovatief en creatief te zijn om je doelen na te kunnen streven. Flexibiliteit en veranderbaarheid hebben te maken met creatief denken. Een spreker kan door middel van activatie en inspiratie de creativiteit in het team bevorderen. Creativiteit komt van binnenuit, het is daarom ook belangrijk los te durven laten en buiten de gebaande paden te mogen gaan, dit zal uiteindelijk tot de meest creatieve ideeen leiden die zorgen voor innovatie en groei in het team en binnen het bedrijf.
    • Creativiteit is een manier om jezelf te kunnen uitten en mag daarom ook heel basaal zijn. In de psychologie worden creatieve werkvormen ingezet bij verwerking en bewustwording, het dichter bij elkaar komen en overbrengen van gevoelens en kennis. U kunt hierbij onder andere denken aan schilderen, tekenen, muziek en gedicht. Creativiteit brengt de mens dichter bij zichzelf en bij elkaar. Wilt u meer weten over het toepassen van creatieve werkvormen en het effect van deze? Bekijk een van de lezingen over creativiteit.