Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Duurzaamheid
Duurzaamheid

Lezingen over Duurzaamheid

Duurzaamheid is een steeds belangrijker concept. Hoe ziet de wereld van morgen er uit? Actie op dit moment is nodig! Kijk wat u als bedrijf of organisatie kan doen op gebied van duurzaamheid.

Kies voor een motiverende lezing die aanzet tot actie of een informatieve sessie gericht op veranderingen binnen uw bedrijf. Experts op gebied van duurzaamheid helpen u graag dit thema onder de aandacht te brengen.

Wij bieden verschillende lezingen over duurzaamheid aan. Vraag voor advies om te kijken welke spreker het beste bij de doelstelling van uw bijeenkomst aansluit!

Inspirerende lezingen en workshops van professionele sprekers

  • Duurzaamheid: Iedereen draagt bij
    Duurzaamheid is een zeer bekend onderwerp voor velen van ons. Hoe gaan wij om met onze levensstijl en is dat wel duurzaam genoeg om te zorgen dat onze kinderen ook nog zo kunnen leven? Het lastige over de toekomst is dat het nog niet bekend is, dus weten wij wel zeker dat dat wat wij nu doen, verantwoord is? Tijdens de lezingen over duurzaamheid maken we dit thema bespreekbaar.
  • Vol trots een duurzaam concept neerzetten!
    Veel mensen zijn bezorgd over de onzekere toekomst en er is meer en meer druk om ook echt duurzaam bezig te zijn. Maar wat is echt duurzaam en wat is nodig om deze strategie toe te passen? Onze sprekers gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te laten zien en te kijken hoe dit bij uw bedrijf past. Wat zijn de uitdagingen op gebied van duurzaamheid?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.