Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Generaties
Generaties

Lezingen over Generaties

Tijdens onze lezingen over generaties zal u worden voorzien van theoretische kennis, herkenbare voorbeelden en handige tips om de verschillende generaties beter te laten navigeren op de werkvloer.

“Generatie Z”, “Generatie Y” en wie zijn dan de”Millennials”? Er komen veel verschillende termen voorbij. Zijn de Millennials echt verslaafd aan technologie? Wat zijn de grote verschillen tussen deze generaties? en hoe kunnen verschillende generaties op de werkvloer elkaar in het team versterken?  Onze sprekers over generaties weten precies hoe het zit.

Ontdek de kracht van een multigenerationeel team tijdens een lezing over generaties

  • Het is van belang om een duidelijke theoretische kennis te hebben  als het gaat om verschillende generaties. Er komen ontzettend veel namen voorbij; de babyboomers, generatie A, Y, Z en A, de Millennials. Het verschil in generaties wordt soms onderschat, maar kan zeker grote invloed hebben op de communicatie tussen mensen zowel privé als in een team op de werkvloer. Een ontzettend interessant onderwerp voor een lezing voor jong en oud!
  • Waarom is aandacht voor generaties zo belangrijk? Wanneer men in staat is het verschil tussen generaties te herkennen en het belang hier iets mee te doen voorop stelt, kan een prettigere samenwerking binnen het team gerealiseerd worden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Leiderschap voor multigenerationele teams

    Leiderschap binnen de organisatie van een multigenerationeel team? Het verschil in generatie kan communicatie lastiger maken. Onze sprekers over generaties kunnen u inspiratie geven over het efficiënt begeleiden van een multigenerationele teams.