Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Pubers
Pubers

Lezingen over Pubers

Als puber bevind je je vaak in een achtbaan van emoties. Enerzijds is het leven in het hier en nu erg belangrijk, anderzijds brengt dit veel onzekerheden met zich mee.. en dan de toekomst! Er moeten veel serieuze keuzes worden gemaakt.

Het komt veel voor dat er een kloof tussen de wereld van de tieners, ouders en docenten ontstaat. Waar hebben tieners behoefte aan? Hoe maak je nu al keuzes over de toekomst? en hoe geef je vorm aan de onzekerheden de je tegenkomt bij het volwassen worden? Een lezing over pubers geeft u inzicht over deze overgang naar volwassenheid. Bekijk het overzicht met lezingen over pubers.

"Leuke anekdotes en praktische tips"

  • Pubers zijn vaak helemaal niet zo opstandig als gedacht wordt. De manier van communicatie is veelal de oorzaak van moeizaam lopend contact tussen puber en volwassenen. Tijdens een lezing leer je hoe je het beste verbinding kan maken.
  • Tijdens de middelbare school periode ga je je oriënteren op de toekomst. Wat zou je graag willen studeren? Een lezing kan jou inzicht geven in hoe je dit soort keuzes kan maken en wat past bij jou als persoon.
  • De opvoeding tijd de pubertijd vaak een uitdaging. In een lezing zullen voorbeelden naar voren komen die voor veel ouders herkenbaar zijn. Dit maakt een lezing niet alleen een eye-openen, maar ook een avond waar gelachen kan worden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.