Loading content ...

Werk-privé balans

Lezingen over Werk-privé balans

Heeft u er moeite mee om onderscheid te maken tussen werktijd en prive? U bent zeker niet de enige. Vooral ondernemers hebben er moeite mee de juiste werk-prive balans te vinden. Waarom is deze balans zo belangrijk? Onze sprekers vertellen u er graag meer over en geven handige tips voor de juiste werk-privé balans. Onderstaand een overzicht met lezingen over Werk-privé balans.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

About Werk-privé balans

  • Nog even snel een telefoontje plegen of email verzenden? U wilt een ander niet laten wachten. Dit klinkt voor velen erg herkenbaar. Het zijn altijd nog de kleine dingetjes die thuis nog even snel gedaan moeten worden en uiteindelijk meer tijd kosten dan je denkt. Uiteindelijk kan dit een verstoorde werk-prive balans opleveren waardoor u zich minder vitaal voelt.
  • De juiste balans gaat over het stellen van prioriteiten, nee durven zeggen en de rust en ontspanning vinden. Toe aan vakantie? Gun uzelf de rust.
  • Lezingen over Werk-privé balans: Het kan erg lastig zijn de stress die u op het werk hebt ervaren meteen van u af te zetten zodra u het kantoor uit loopt. Tijdens een presentatie over dit thema kan een spreker u handige tips geven voor een betere balans waardoor u op het werk beter presteert en thuis lekkerder in uw vel zit.