Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Man-vrouw verschillen

Lezingen over man-vrouw verschillen

Zoek je meer inzicht in man-vrouw verschillen en hoe je hiermee om kunt gaan? Bekijk het overzicht met lezingen over maatschappij.

Wij begeleiden u bij het vinden van de juiste spreker

    • De gedachte dat mannen en vrouwen niet hetzelfde zijn is al zeer oud en was diep verankerd in onze samenleving. Maar de laatste decennia is er een tegenbeweging om vrouwen een gelijke plek te geven in onze samenleving en dezelfde kansen als mannen te ontvangen. De vraag die dan wordt gesteld is of dit mogelijk is. Zijn mannen en vrouwen gelijk of zijn er nog wel verschillen, die mogelijk ook goed zijn.
    • Onze sprekers gaan dieper in op deze verschillen en overeenkomsten om een beeld te vormen wat op dit moment bekend is. Naast een helder overzicht hiervan, is het omgaan hiermee misschien nog wel belangrijker. Praten vrouwen inderdaad meer en kan dit juist helpen in sommige situaties? Of is de doelgerichtheid van mannen juist een goede kwaliteit die niet moet worden weggezet als te mannelijk? Wat zijn de mannelijke kwaliteiten die vrouwen zich eigen willen maken? En op wat voor manier kunnen mannen zich gedragen met vrouwelijke kwaliteiten, zonder te worden weggezet als zwak of te vrouwelijk?
    • De lezingen van onze sprekers willen inzicht geven in dit veld op een open manier. Zo kunnen personen zichzelf aanpassen op een vertrouwde manier of kan een bedrijf meer kennis krijgen over hoe om te gaan met de verschillende kwaliteiten. Het evenwicht zoeken tussen mannen en vrouwen is hierin belangrijk en onze sprekers dragen graag bij aan het begrip en omgaan hiermee.