Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Mindfulness

Lezingen over Mindfulness

Onderstaande sprekers geven lezingen over Mindfulness. Vraagt u u af welke spreker het best bij uw bijeenkomst past? Bel ons even voor meer informatie en advies. Bekijk het overzicht met lezingen over mindfulness.

"Mindfulnesstechnieken op de werkvloer zorgen voor minder stress en meer werkplezier"

    • Lezingen over mindfulness: Leven met aandacht voor het hier en nu – dat is een van de manieren waarop Mindfulness kan worden omschreven. Even loslaten van het haastige leven. Velen van ons zullen het herkennen: het gaat soms gewoon veel te snel, we moeten veel te veel en we hebben veel te weinig tijd!
    • Bewustwording heeft een centrale rol in Mindfulness. Door de volle aandacht te hebben voor hetgeen wat je doet kan je veel effectiever te werk gaan en verlies je veel minder snel je concentratie. Dit resulteert in intense en levendigere ervaringen en minder ruimte voor piekeren of negatieve gedachten.
    • Mindfulness kan op verschillende manieren en in verschillende settings toegepast worden. Zo kan het toepassen van Mindfulnesstechnieken  op de werkvloer zorgen voor minder stress en meer werkplezier. In principe hele praktische oefeningen die je in het alledaagse leven kunt gebruiken.