Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

Blog

Multitasken is een Mythe: minder stress en meer vrije tijd in 2018!

Multitasken is een Mythe: minder stress en meer vrije tijd in 2018!

Geschreven door Wouter Hesseling

Betere resultaten, minder stress en meer vrije tijd in 2018!

We leven in een maatschappij waarbij we worden afgerekend op wat we presteren. Onderzoek heeft uitgewezen dat voor het behalen van goede resultaten je aanpak minstens zo belangrijk is als je IQ. Neem in 2018 eens de tijd om jouw eigen aanpak tegen het licht te houden.

Op het werk hebben veel mensen verschillende schermen open staan met verschillende projecten. Tussendoor moet er nog even een appje gestuurd worden en moeten er foto’s worden geliket op Facebook. Collega’s komen langs en zorgen voor afleiding. Tussen de mails naar klanten door wordt er nog even een boodschappenlijstje gemaakt en het laatste nieuws op nu.nl gelezen. Aan het eind van de dag stappen ze in hun auto en zijn ze gesloopt. Bovendien hebben ze niet al het werk gedaan dat ze zich hadden voorgenomen.

Herken je iets van deze dagelijkse hectiek? 

In deze veeleisende tijden wordt er voortdurend aan ons getrokken en zijn we ook nog eens de hele dag online. Veel mensen nemen te veel hooi op hun vork en realiseren zich niet dat ze  zichzelf en anderen daarmee flink benadelen.

‘Multitasken is een mythe’

Wouter Hesseling heeft de afgelopen 15 jaar als bedrijfstrainer honderden organisaties van binnen gezien en deze kennis gebruikt om een unieke, deels actieve, wetenschappelijk onderbouwde training te ontwikkelen waarin hij de mythe van het multitasken ontrafelt. 

Tijdens de oefeningen van deze interactieve lezing of workshop ervaren de mensen welke prijs ze betalen als ze gaan multitasken. Na afloop staan de deelnemers te popelen om de nieuwe inzichten praktijk te brengen. Alle deelnemers krijgen het boekje ‘Multitasken is een mythe’ mee naar huis.

2018: het jaar dat je de teugels weer in handen neemt en je je eigen plannen volgt.  

 

laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Onderwerpen