Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Neurolinguïstisch programmeren (NLP)

Lezingen over NLP (Neurolinguïstisch programmeren)

Neurolinguïstisch programmeren (NLP) is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Hieronder vindt u alle sprekers die over NLP spreken. De grondgedachte van NLP is dat vaardigheden van zogeheten experts in kaart gebracht (gemodelleerd) en als techniek aan anderen onderwezen kunnen worden. Informeer vrijblijvend meer informatie over lezingen over NLP (Neurolinguïstisch programmeren).

Wij begeleiden je bij het vinden van de juiste spreker

    • NLP wordt gebruikt voor bedrijfstrainingen, zoals trainingen voor bijvoorbeeld managers. Deze trainingen zijn gericht op leidinggeven, samenwerken, communicatie etc. Dit gebeurt met seminars, groepstrainingen maar ook workshops en lezingen over NLP voor persoonlijke groei.
    • NLP bestaat uit de wisselwerking tussen drie elementen: Modelleren – menselijke vermogens overdraagbaar maken met behulp van psychologische technieken. Analyse van de subjectieve ervaring – het bepalen van patronen in de beleving. Communicatietechnieken – manieren om harmonieuze relaties op te bouwen en boodschappen te verhelderen en te versterken.
    •  Het doel van neurolinguïstisch programmeren? Om vaardigheden waarover een ervaren en succesvol persoon (expert) door jarenlange ervaring beschikt snel en efficiënt over te dragen. Iemand die door ervaring over bepaalde vermogens beschikt is zich daarvan vaak niet meer bewust; deze vermogens worden als individuele eigenschappen gezien.