Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Schrijven

Lezingen van schrijvers

Een boek of gedicht, een blog wellicht? Heeft u de ambitie om te schrijven? Help uzelf een stap verder, doe inspiratie op samen met auteurs die hier workshops, trainingen en lezingen geven. Bekijk het overzicht met lezingen van schrijvers.

Doe een boeking!

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over Schrijven

    • Het kan lastig zijn om dingen op papier te zetten. Het klinkt net even anders als u in gedachten had, de bedoeling komt niet helemaal over. Een schrijftraining kan u helpen bij het verwoorden van uw ideeën en gevoelens. De adviezen van een ervaren schrijver kunnen net dat extraatje geven dat uw verhaal compleet maakt.
    • Ieder heeft een andere manier van schrijven. Deze typerende manier van schrijven kenmerkt de auteur. Het kan soms even zoeken zijn welke schrijfstijl het beste bij u past. Is dit een bewuste keuze, of komt zoiets vanzelf? Leer meer over verschillende schrijfstijlen en de mogelijkheden die u hebt als auteur. Ontdek uw identiteit.
    • Bij het schrijven van een verhaal komt ook een stukje grammatica en zinsopbouw kijken. Een workshop of schrijftraining frist uw geheugen op en maakt dat mooie vloeiende zinnen op papier krijgt.