Loading content ...

Adriaan Wagenaar

Adriaan Wagenaar

Kinderen als organisatieadviseur

Adriaan Wagenaar  is doorbraakexpert, merkstrateeg, professioneel spreker en schrijver van o.a. het boek Grote Denkers Kleine Denkers.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

‘Kinderen stellen nog de ongemakkelijke, verfrissende vragen die een samenleving en een organisatie nodig heeft om tot duurzame vernieuwing te komen’.

Bij het ontwikkelen van nieuwe beleidsvorming, projectmanagement en bij het realiseren van organisatiegroei komen we regelmatig de nodige obstakels tegen. Eindeloze discussies, vergaderingen en twijfel over de juiste koers… Wat nou als het onmogelijke helemaal niet zo ingewikkeld blijkt te zijn?  ‘Zoek naar wat wel kan’ is Adriaan’s advies. We zijn verleerd om buiten de kaders te denken. Adriaan Wagenaar laat ons via de ogen van een kind kijken om ons zo bewust te maken van onze denkpatronen en gedachten. In zijn nieuwste boek ‘Groot Denken’ (2017) laat hij zien hoe we vraagstukken op een creatieve manier kunnen benaderen.

Adriaan filosofeert graag met kinderen en beleidsmakers over maatschappelijke en organisatievraagstukken. Hij is oprichter van De Raad van Stuur en en de internationale versie Open Minds Open World. Dit is een innovatie- en participatieprogramma voor organisaties waarin kinderen en management teams samenwerken. Met De Raad van Stuur  stimuleert Adriaan de ontwikkeling van de ’21ste eeuwse vaardigheden’ bij kinderen en biedt hij organisaties een vernieuwende aanpak!

Tijdens zijn lezingen leert Adriaan Wagenaar zijn publiek om effectief te werken met hun open geest, verbeeldingksracht en vindingrijk te zijn in nieuwe oplossingen. Aan de hand van 5 principes van groot denken neemt Adriaan ons mee in een manier van denken waardoor écht stappen kunnen worden gezet!

Adriaan Wagenaar verzorgt lezingen in het Nederlands en Engels.

    • Groot denken voor ondernemers

      Om kansen te vinden in lastige markten, kunnen bedrijven beter gebruik maken van insultants dan consultants. Insultants zijn de regelbrekers in organisaties. Zij stellen de ongemakkelijke vragen, doen dingen net even anders. En komen met vernieuwende oplossingen. Insultants zijn niet altijd de baas in organisaties, en ze kunnen het bazen flink lastig maken. Toch heb je ze nodig. Hoe zorg je dat insultants gedijen in je bedrijf en hoe ontwikkel je de insultant in jezelf? Adriaan spits zijn lezing toe op de doelgroep.
Gerelateerde sprekers