Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Maakt ons bewust van onze denkpatronen en gedachten

Adriaan Wagenaar

Adriaan Wagenaar

Kinderen als organisatieadviseur

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Adriaan Wagenaar

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Adriaan

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Maakt ons bewust van onze denkpatronen en gedachten

‘Kinderen stellen nog de ongemakkelijke, verfrissende vragen die een samenleving en een organisatie nodig heeft om tot duurzame vernieuwing te komen’.

Bij het ontwikkelen van nieuwe beleidsvorming, projectmanagement en bij het realiseren van organisatiegroei komen we regelmatig de nodige obstakels tegen. Eindeloze discussies, vergaderingen en twijfel over de juiste koers… Wat nou als het onmogelijke helemaal niet zo ingewikkeld blijkt te zijn?  ‘Zoek naar wat wel kan’ is het advies van spreker Adriaan Wagenaar. We zijn verleerd om buiten de kaders te denken. Spreker Adriaan Wagenaar laat ons via de ogen van een kind kijken om ons zo bewust te maken van onze denkpatronen en gedachten. In zijn nieuwste boek ‘Groot Denken’ (2017) laat hij zien hoe we vraagstukken op een creatieve manier kunnen benaderen.

Spreker Adriaan Wagenaar filosofeert graag met kinderen en beleidsmakers over maatschappelijke en organisatievraagstukken. Hij is oprichter van De Raad van Stuur en en de internationale versie Open Minds Open World. Dit is een innovatie- en participatieprogramma voor organisaties waarin kinderen en management teams samenwerken. Met De Raad van Stuur  stimuleert Adriaan  Wagenaar de ontwikkeling van de ’21ste eeuwse vaardigheden’ bij kinderen en biedt hij organisaties een vernieuwende aanpak!

Redenen om spreker Adriaan Wagenaar te boeken

 • Tijdens zijn lezingen leert spreker Adriaan Wagenaar zijn publiek om effectief te werken met hun open geest, verbeeldingksracht en vindingrijk te zijn in nieuwe oplossingen.
 • Aan de hand van 5 principes van groot denken neemt Adriaan ons mee in een manier van denken waardoor écht stappen kunnen worden gezet!
 • Spreker Adriaan Wagenaar verzorgt lezingen in het Nederlands en Engels.
Bekijk de lezingen van Adriaan Wagenaar
Lezing van spreker Adriaan Wagenaar

Groot denken voor ondernemers

Om kansen te vinden in lastige markten, kunnen bedrijven beter gebruik maken van insultants dan consultants. Insultants zijn de regelbrekers in organisaties. Zij stellen de ongemakkelijke vragen, doen dingen net even anders. En komen met vernieuwende oplossingen. Insultants zijn niet altijd de baas in organisaties, en ze kunnen het bazen flink lastig maken. Toch heb je ze nodig. Hoe zorg je dat insultants gedijen in je bedrijf en hoe ontwikkel je de insultant in jezelf? Spreker Adriaan Wagenaar spits zijn lezing toe op de doelgroep.

  Vrijblijvend informatie over Adriaan Wagenaar

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Adriaan Wagenaar geeft lezingen over de volgende onderwerpen