Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Verbeter uw leiderschapsvaardigheden door verandering te leiden op de Ms. Engineer Way

Alana M. Hill

Verander/leiderschapsexpert, executive en consultant die organisaties en professionals inspireert om ten goede te veranderen

Tarieven en beschikbaarheid
Alana M. Hill

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Alana

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Alana is een internationale expert op het gebied van veranderleiderschap, die professionals inspireert om verandering in zichzelf en anderen te leiden om inclusieve, veerkrachtige en competitieve organisaties te creëren. Ze is een gepassioneerde veteraan in de energie-industrie die de weg heeft vrijgemaakt voor vrouwelijke leiders, met een focus op gekleurde vrouwen. Haar ervaring als ingenieur en gecertificeerde Project Management Professional (PMP) in talentontwikkeling geeft real-world inzicht in hoe mensen en teams kunnen excelleren, zelfs in het licht van tegenslag. Gedurende haar carrière heeft Alana verschillende teams geleid en over de hele wereld high-impact workshops gegeven!

Redenen om spreker Alana M. Hill te boeken

 • Ze is een boeiende en dynamische keynote spreker, die een publiek van verschillende soorten en maten aanspreekt. Alana heeft een blijvende impact op conferenties, bedrijven en hogescholen en levert energieke, bruikbare inhoud.
 • Haar programma’s zullen je helpen om tegenspoed te overwinnen, veerkracht op te bouwen en empathie over te brengen.
 • Zij is de auteur van What’s Your Catalyst? The Power of Managed Change, waar ze haar lezers begeleidt om te ontdekken hoe doelgerichtheid en passie hen meer invloed en impact zullen geven op de wereld om hen heen.

Met meer dan 25 jaar cross-functionele leiderschaps- en trainingsexpertise, helpt Alana individuen en organisaties hun doelen te bereiken door gebruik te maken van scherpe analyses, strategische planning en de ontwikkeling van interpersoonlijke vaardigheden. Ze helpt leiders om cognitieve vaardigheid (IQ) en emotionele intelligentie (EQ) in evenwicht te brengen om de teamdynamiek en prestaties te verbeteren. Alana biedt haar klanten een combinatie van kritisch denken en medelevend leiderschap, dat ze “Leading Change the Ms. Engineer Way®” noemt. Ze heeft met trots wereldwijde Fortune 500-bedrijven, kleine technologiebedrijven en non-profitorganisaties gediend. Haar authenticiteit en aanpassingsvermogen maken haar een aanwinst in het hele professionele spectrum.

Voordat Alana 2Hill Consulting Services oprichtte, genoot ze een kleurrijke carrière bij het internationale technologiebedrijf Schlumberger, waarbij ze zich ontwikkelde van Field Engineer tot Program Manager. Tijdens haar ambtstermijn bij de gigant van olievelddiensten beheerde ze niet alleen meerdere technologie-implementaties, maar leerde ze ook een 18-wieler te besturen! Alana heeft een B.S. in Petroleum Engineering van de Texas A&M University en is een gewaardeerde voorvechter van diversiteit en inclusie.

Samen met haar man heeft ze vier knappe jongens opgevoed als onderdeel van een prachtig samengesteld gezin. Als een gepassioneerde bediening en leraar, blijft Alana Gods liefde gieten in de kinderen en jongeren die ze ontmoet. Als betrokken moeder en mentor biedt ze aanmoediging en advies aan ouders van kinderen van alle leeftijden. Haar geloof, doorzettingsvermogen en verlangen om anderen aan te moedigen, drijven haar spreken en schrijven. Haar eerste twee boeken gebruiken haar gave om verhalen te vertellen om betekenis en doel te geven aan veel van de uitdagingen van het leven: Love is a Catalyst, waar ze het geloof van haar familie deelt tijdens hun beproevingen en overwinningen op kanker; and Love is a Catalyst: The Pain Behind the Purpose, haar inspirerende memoires over het overwinnen van tegenspoed en groeien in haar geloof.

Alana is lid van de National Speakers Association (NSA), Project Management Institute (PMI), Toastmasters International en de Association for Talent Development (ATD Houston). Als een sterke pleitbezorger voor zakelijke en persoonlijke filantropie, heeft Alana haar tijd en talenten gedoneerd aan lokale schooldistricten, Texas PTA, MD Anderson Cancer Center en andere maatschappelijke en liefdadigheidsorganisaties. Als ze niet de wereld rondreist, zul je haar zien rennen en dienen in haar kerk en gemeenschap. Alana woont in Sugar Land, Texas.

Belangrijke verandering! De Ms. Engineer Way®

Bekijk de lezingen van Alana M. Hill
Lezingen van spreker Alana M. Hill

Wat is uw katalysator? De kracht van beheerde verandering: hoe doel en passie strategische levensverandering kunnen stimuleren

Veel professionals in de steeds veranderende werkomgeving van vandaag voelen zich vastgelopen, zelfgenoegzaam of zelfs bang voor hun professionele groei. Om weer op het goede spoor te komen, is het noodzakelijk om opnieuw contact te maken met hun passie en hun “WAAROM” vast te stellen.

In dit inspirerende programma deelt Alana de gebeurtenissen die haar levensveranderende katalysator hebben aangestoken om te laten zien hoe doelgerichtheid en passie iemands persoonlijke en professionele doelen versterken.

Door middel van boeiende discussies neemt ze het publiek mee op een reis om hun passies, talenten en pad naar veerkrachtigere leiders te ontdekken. De interactieve presentatie van Alana zal het publiek onmiddellijke stappen geven om hen vooruit te helpen in groei op het werk en thuis. Toonaangevende verandering… de Ms. Engineer Way®!

Leerdoelen:

 • Pas zelfontdekkingsstrategieën toe om te ontdekken wie je bent en wat je moest doen
 • Maak een strategisch plan en actie-items om een ​​betekenisvolle verandering in je leven te creëren
 • Leer een bewezen model voor het leiden van verandering en het opbouwen van veerkracht
 • Maak gebruik van beproefde technieken om blijvende verandering in uw persoonlijke en professionele leven te ondersteunen
Lezingen van spreker Alana M. Hill

Leading the Rainbow: zorgen voor succes door diversiteit en inclusie

Diversiteit gaat niet alleen over kleur, maar over het herkennen van verschillende ideeën, talenten en perspectieven die verschillende culturen met zich meebrengen. In dit tot nadenken stemmende programma vertrouwt Alana op haar jaren als expert op het gebied van veranderingsleiderschap om te onderzoeken hoe ze diversiteits- en inclusie-initiatieven kan waarderen, verdedigen en leiden. Leer best practices om executives en teams te betrekken bij dit essentiële onderdeel van teamontwikkeling. Door de voordelen en waarde te begrijpen, kunnen leiders de impact die diversiteit en inclusie heeft op de teamprestaties aanzienlijk verbeteren. Diversiteit waarderen… de Ms. Engineer Way®!

Leerdoelen:

 • Communiceer de business case voor Diversiteit & Inclusie in hun organisatie
 • Maximaliseer de impact die verschillende ideeën hebben op innovatie en creativiteit
 • Bevorder en promoot diversiteit ten voordele van hun team, organisatie en industrie
 • Evalueer hun vermogen om emotioneel intelligente gesprekken te voeren om D&I te bevorderen
Lezingen van spreker Alana M. Hill

Ontworpen voor succes - uw vaardigheden aanpassen om vooruit te komen

Charles Darwin zegt dat aanpassingsvermogen, niet kracht of intelligentie, iemands overleving zal bepalen. Alana heeft dat uit de eerste hand gezien: toen ze begon over te stappen van het leiden van olieveldoperaties naar IT-projecten, merkte ze dat ze op zoek was naar middelen. Gemotiveerd door haar verlangen om mensen in haar organisatie te helpen slagen, begon ze haar technische vaardigheden te balanceren met inzicht in leiderschap en menselijk gedrag. In deze opbeurende presentatie over transitie en continue ontwikkeling onthult Alana de geheimen die haar hebben geholpen van een field engineer naar een internationaal erkende Project Management Consultant en Change Leadership Expert.

Leerdoelen:

 • Gedijen tijdens veranderingen in hun leven, branche of organisatie
 • Ervoor zorgen dat hun carrière de gewenste resultaten oplevert
 • Identificeer middelen om hun motivatie voor maximaal succes te behouden
 • Maak gebruik van beproefde technieken om blijvende verandering te creëren en in stand te houden
Lezingen van spreker Alana M. Hill

Verandering leiden in een veranderende wereld: adaptieve leiderschapsstrategieën die winnen

Uw rol als veranderleider werd altijd gedomineerd door uw behoefte om te communiceren. U communiceert regelmatig met uw teams, belanghebbenden en managementteam. Maar krijgen ze de boodschap? Leiderschaps- en communicatietechnieken evolueren net als mensen. Dit boeiende programma geeft je technieken om de verandering die je in je team of organisatie leidt effectief te communiceren. Als je een leider bent en je wilt dit spel en het volgende winnen, dan is dit programma iets voor jou.

Leerdoelen:

 • Technieken om behoeften te beoordelen, zodat u ze goed kunt aanpakken
 • Het belang van belangrijke statistieken om uw wijzigingsberichten te beheren
 • Een kader voor veranderleiderschap waarmee u strategisch en flexibel kunt zijn
Lezingen van spreker Alana M. Hill

Je bent niet hun ouder, ook al gedragen ze zich als kinderen: talent leiden en ontwikkelen

Op zoek naar manieren om zelfs de moeilijkste teamleden te betrekken? Omgaan met mensen in uw team kan vaak lijken op het omgaan met een onhandelbaar kind. Leiders hebben een duidelijk begrip nodig van emotionele intelligentie, gedragsstijlen en conflictoplossing. Als u over de juiste tools beschikt, kunt u een echt samenhangende en collaboratieve omgeving creëren. En wanneer het de verantwoordelijkheid van uw team is om te innoveren en verandering te creëren, kan goed samenwerken een nog grotere uitdaging zijn. In deze humoristische en tot nadenken stemmende sessie vergelijkt en contrasteert Alana het beste uit kinderen halen met het leiden van je getalenteerde team van volwassenen. Deze presentatie bevat technieken om de verantwoordelijkheid van uw team te verbeteren om ervoor te zorgen dat deadlines en doelen worden bereikt, terwijl het moreel van het team hoog blijft. Een team leiden… de Ms. Engineer Way®.

Leerdoelen:

 • Gebruik emotionele intelligentie om het beste in elk teamlid naar boven te halen
 • Herken de 4 Extended DISC ® -gedragsstijlen en hoe ze vorm geven aan communicatie en conflictoplossing
 • Implementeer de Firm But Fair-aanpak om niet-coöperatieve teamleden om te leiden
 • Creëer en onderhoud een sfeer met een hoog moreel EN een hoge productiviteit
Video van spreker Alana M. Hill

Introductie spreker Alana M. Hill

Video van spreker Alana M. Hill

Spreker Alana M. Hill's in-person Speaker's Reel

Video van spreker Alana M. Hill

Virtuele keynote reference reel van Alana M. Hill

Bekijk de lezingen van Alana M. Hill
Vrijblijvend informatie over Alana M. Hill

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884