Loading content ...

Albert Roelofswaard

Albert Roelofswaard

verandering binnen organisaties

Spreker Albert Roelofswaard buigt zich graag over Verandervraagstukken.  Meedenken en liever nog meedoen met uitdagingen die er voor een organisatie echt toe doen!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bij organisatieverandering zijn er weinig of geen gouden succesformules er zijn wél een flink aantal zaken die met grote mate van zekerheid niet werken. In de afgelopen jaren heeft spreker Albert Roelofswaard bij zowel bij publieke als private organisaties een leidende en/of adviserende rol gehad bij strategische veranderingen.

Hoe pak je organisatie verandering aan? Wat maakt dat je mensen mee gaat krijgen? Hoe vertaal je theoretische modellen naar de praktijk? Wat er mogelijk wel en wat vooral niet. Albert begeleidt vanaf de fase waarin de ideeën worden gevormd naar daadwerkelijk anders denken en doen.  Albert heeft kennis van zaken en zorgt dat hij op de hoogte is van actuele trends. Zo werkte hij mee aan projecten omtrend o.a. decentralisatie, duurzaamheid en de robotisering. Tijdens zijn lezingen hij laat zien welke invloed deze trends hebben op de organisatie en de maatschappij. 

Spreker Albert Roelofswaard is één van de initiatiefnemers en partners van Bureau Doenkers. Dit management- en adviesbureau ondersteunt organisatie bij de implementatie van strategische veranderingen. Bureau Doenkers is op een moderne manier georganiseerd vanuit de filosofie van netwerkorganisaties en de principes van zelforganisatie en Het Nieuwe Werken.

  Lezingen van spreker Albert Roelofswaard

  • Nieuwe manieren van samenwerken en organiseren

  • Organisatie verandering en verandermanagement

  • Nieuwe business modellen

  • Samenwerken (tussen organisaties)

Gerelateerde sprekers

Albert Roelofswaard geeft lezingen over de volgende onderwerpen: