Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dagvoorzitter, Moderator, Discussie- en debatleider

Amber Kortzorg

Amber Kortzorg

Dagvoorzitter & moderator

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Amber Kortzorg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Amber

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Dagvoorzitter, Moderator, Discussie- en debatleider

Op vijftienjarige leeftijd, als ambassadrice van het stadsdeel Amsterdam-Noord, kwam Amber in aanraking met public speaking. In de jaren die volgden heeft zij zowel veel groot- als kleinschalige evenementen gedragen.

Een belangrijk aspect van haar werk als presentator is het meedenken over de (creatieve) invulling van een project of bijeenkomst. Een goede voorbereiding is voor Amber Kortzorg dan ook een essentieel punt van haar werk. Maar ook als het op improvisatie aankomt, voelt zij zich op haar gemak.

Redenen om spreker Amber Kortzorg te boeken

 • De interesses van spreker Amber Kortzorg liggen op het gebied van duurzaamheid, (innovatieve) technologie, mensenrechten, filosofie en grote maatschappelijke vraagstukken.
 • Amber presenteert echter bedrijfsevenementen, seminars en conferenties in een verscheidenheid aan sectoren.
 • Zij kan ook prima uit de voeten met onderwerpen waarmee zij minder bekend is.

Naast haar werk als dagvoorzitter is Amber Kortzorg freelance journalist. Zij doorliep hiervoor het opleidingstraject voor talentvolle jonge tv makers genaamd ‘BNN University’ en deed aansluitend een master Journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Als co-founder van de journalistieke startup ‘The Playwall’  behoort ze tot een van de drie winnaars van ‘The Challenge 2016: best innovation in journalism’. Ook heeft Amber een bachelor in Neuroscience. Derhalve zal wetenschap altijd een grote liefde van haar zijn.

De interesses van spreker Amber Kortzorg liggen op het gebied van duurzaamheid, (innovatieve) technologie, mensenrechten, filosofie en grote maatschappelijke vraagstukken. In het verleden presenteerde zij echter bedrijfsevenementen, seminars en conferenties in een verscheidenheid aan sectoren. Zij kan dan ook prima uit de voeten met onderwerpen waarmee zij minder bekend is.

Bekijk de lezingen van Amber Kortzorg
Dagvoorzitter Amber Kortzorg

Dagvoorzitter, Moderator, Discussie- en debatleider

Spreker Amber Kortzorg was onder andere moderator bij TEDx Utrecht 2016 – Tivoli Vredenburg (voertaal: Engels). Voor de feestelijke opening van het WK Beachvolleybal 2015 in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, interviewde ze onder andere: de koning, minister Schippers, burgemeester Jozias van Aartsen en burgemeester Aboutaleb. Ook presenteerde ze Spike’s Beach Tour 2015 in Den Haag en de Kunstbende 2015 in Utrecht.

  Vrijblijvend informatie over Amber Kortzorg

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Amber Kortzorg geeft lezingen over de volgende onderwerpen