Loading content ...

Amber Kortzorg

Amber Kortzorg

Dagvoorzitter & moderator

Helder en gepassioneerd een verhaal vertellen. Het publiek inspireren, bewegen en motiveren. Dat zijn kernbegrippen waar spreker Amber Kortzorg voor staat. Zij heeft – met slechts 25 lentes jong – al veel ervaring op het gebied van dagvoorzitterschap en modereren. Mensen waarderen Amber dan ook om haar scherpzinnigheid, inhoud en enthousiasme.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op vijftienjarige leeftijd, als ambassadrice van het stadsdeel Amsterdam-Noord, kwam Amber in aanraking met public speaking. In de jaren die volgden heeft zij zowel veel groot- als kleinschalige evenementen gedragen.
Een belangrijk aspect van haar werk als presentator is het meedenken over de (creatieve) invulling van een project of bijeenkomst. Een goede voorbereiding is voor Amber Kortzorg dan ook een essentieel punt van haar werk. Maar ook als het op improvisatie aankomt, voelt zij zich op haar gemak.

Naast haar werk als dagvoorzitter is Amber Kortzorg freelance journalist. Zij doorliep hiervoor het opleidingstraject voor talentvolle jonge tv makers genaamd ‘BNN University’ en deed aansluitend een master Journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam. Als co-founder van de journalistieke startup ‘The Playwall’  behoort ze tot een van de drie winnaars van ‘The Challenge 2016: best innovation in journalism’. Ook heeft Amber een bachelor in Neuroscience. Derhalve zal wetenschap altijd een grote liefde van haar zijn.

De interesses van spreker Amber Kortzorg liggen op het gebied van duurzaamheid, (innovatieve) technologie, mensenrechten, filosofie en grote maatschappelijke vraagstukken. In het verleden presenteerde zij echter bedrijfsevenementen, seminars en conferenties in een verscheidenheid aan sectoren. Zij kan dan ook prima uit de voeten met onderwerpen waarmee zij minder bekend is.

 

    Dagvoorzitter, Moderator Discussie- en debatleider Amber Kortzorg

    Spreker Amber Kortzorg was onder andere moderator bij TEDx Utrecht 2016 – Tivoli Vredenburg (voertaal: Engels).
    Voor de feestelijke opening van het WK Beachvolleybal 2015 in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, interviewde ze onder andere: de koning, minister Schippers, burgemeester Jozias van Aartsen en burgemeester Aboutaleb. Ook presenteerde ze Spike’s Beach Tour 2015 in Den Haag en de Kunstbende 2015 in Utrecht.

Gerelateerde sprekers

Amber Kortzorg geeft lezingen over de volgende onderwerpen: