Loading content ...

Anke Verbruggen

Anke Verbruggen

Ondernemen kun je leren!

Als ondernemerscoach en spreker helpt Anke Verbruggen zzp’ers orde te scheppen in de chaos die hun bedrijf heet. Ze leert je hoe je heldere en zinvolle keuzes kunt maken die ervoor zorgen dat er ontwikkeling zit in je bedrijf. De sleutel tot succesvol ondernemerschap? Focus, focus, focus! Spreker Anke Verbruggen vertelt er enthousiast over.

 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wist je dat een heel groot deel van de ondernemers stopt in de eerste drie jaar van hun onderneming? Zonde hé! Anke Verbruggen is van mening dat dit anders kan. Het is haar missie om startende en struggelende ondernemers te leren ondernemen. Haar eigen grootste uitdaging? Het vinden maar vooral continu bewaken van haar eigen stijl. Haar visie? Goed kunnen ondernemen is niet (persé) iets waarmee je geboren wordt. Het is iets wat je kunt leren. Fouten maken? Dat moet als ondernemer.  Het is juist goed af en toe lekker de mist in te gaan, zo leer het beste wat wel en niet werkt!

Een van de grootste uitdagingen van de zzp’er van nu is de enorme hoeveelheid ballen die hij of zij in de lucht moet houden. Het is soms moeilijk te bepalen voor ondernemers welke bal écht niet mag vallen. Oftewel: wat vandaag prioriteit heeft om morgen nog te bestaan. Maar het goede nieuws: dat is dus te leren, aldus Anke. Je bedrijf heeft in iedere fase binnen het ondernemerschap weer iets anders nodig. Het is de truc om te achterhalen waar jij op dit moment staat met jouw bedrijf en wát dus prioriteit heeft om ervoor te zorgen dat je (bedrijf en jijzelf) blijft ontwikkelen. Anke gelooft in pragmatisch ondernemen: blijf doen wat werkt, schrap wat niet (meer) werkt.

Daarnaast is ondernemersgeluk voor  Anke Verbruggen heel belangrijk. Dat ondernemen altijd keihard werken is, is een misverstand. Het is mogelijk om een goede werk-privé balans te ervaren, ook als ondernemer. Dit is zelfs essentieel om gelukkig te zijn of te worden. En hej, als ze dan toch groot mag dromen, dan is dat uiteindelijk wat Anke wenst voor alle startende en struggelende zzp’ers: domweg gelukkig zijn. Hoe je dat doet, vertelt Anke je als mede-ondernemer, organisatiepsycholoog en moeder van een kleine dreumes graag.

Ondernemer en spreker Anke Verbruggen is sparringpartner en business coach voor zzp’ers. Ze is inzetbaar als spreker: ze geeft lezingen en masterclasses maar verzorgt ook graag het dagvoorzitterschap.

Interview met Anke Verbruggen

  Lezingen van spreker Anke Verbruggen

  • Ondernemen kun je leren

  • Pragmatisch ondernemerschap

  • Heldere en zinvolle keuzes maken

  • Ondernemersgeluk

Gerelateerde sprekers

Anke Verbruggen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: