Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Anke Verbruggen

Anke Verbruggen

Ondernemen kun je leren!

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Anke Verbruggen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Anke

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Wist je dat een heel groot deel van de ondernemers stopt in de eerste drie jaar van hun onderneming? Zonde hé! Anke Verbruggen is van mening dat dit anders kan. Het is haar missie om startende en struggelende ondernemers te leren ondernemen. Haar eigen grootste uitdaging? Het vinden maar vooral continu bewaken van haar eigen stijl. Haar visie? Goed kunnen ondernemen is niet (persé) iets waarmee je geboren wordt. Het is iets wat je kunt leren. Fouten maken? Dat moet als ondernemer.  Het is juist goed af en toe lekker de mist in te gaan, zo leer het beste wat wel en niet werkt!

Een van de grootste uitdagingen van de zzp’er van nu is de enorme hoeveelheid ballen die hij of zij in de lucht moet houden. Het is soms moeilijk te bepalen voor ondernemers welke bal écht niet mag vallen. Oftewel: wat vandaag prioriteit heeft om morgen nog te bestaan. Maar het goede nieuws: dat is dus te leren, aldus Anke. Je bedrijf heeft in iedere fase binnen het ondernemerschap weer iets anders nodig. Het is de truc om te achterhalen waar jij op dit moment staat met jouw bedrijf en wát dus prioriteit heeft om ervoor te zorgen dat je (bedrijf en jijzelf) blijft ontwikkelen. Anke gelooft in pragmatisch ondernemen: blijf doen wat werkt, schrap wat niet (meer) werkt.

Daarnaast is ondernemersgeluk voor  Anke Verbruggen heel belangrijk. Dat ondernemen altijd keihard werken is, is een misverstand. Het is mogelijk om een goede werk-privé balans te ervaren, ook als ondernemer. Dit is zelfs essentieel om gelukkig te zijn of te worden. En hej, als ze dan toch groot mag dromen, dan is dat uiteindelijk wat Anke wenst voor alle startende en struggelende zzp’ers: domweg gelukkig zijn. Hoe je dat doet, vertelt Anke je als mede-ondernemer, organisatiepsycholoog en moeder van een kleine dreumes graag.

Ondernemer en spreker Anke Verbruggen is sparringpartner en business coach voor zzp’ers. Ze is inzetbaar als spreker: ze geeft lezingen en masterclasses maar verzorgt ook graag het dagvoorzitterschap.

Interview met Anke Verbruggen

Bekijk de lezingen van Anke Verbruggen

  Lezingen van spreker Anke Verbruggen

  • Ondernemen kun je leren

  • Pragmatisch ondernemerschap

  • Heldere en zinvolle keuzes maken

  • Ondernemersgeluk

Vrijblijvend informatie over Anke Verbruggen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.