Loading content ...

Anneke Krakers

Anneke Krakers

Enterpreneurship voor sociale professionals

Trainer, coach, blogger en veelgevraagd spreker Anneke Krakers geeft lezingen over ondernemerschap binnen het sociale domein. Aan de hand van haar zelf ontworpen methode helpt Anneke sociale ondernemers zichzelf zichtbaar te maken.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als maatschappelijk werker heeft spreker Anneke Krakers aan den lijve ervaren hoe het is om niet gezien te worden. De vraag: ‘En wat doen jullie nu eigenlijk?’ klinkt Anneke bekend in de oren. Inmiddels is Anneke er van overtuigd dat deze onzichtbaarheid leidt tot de vele bezuinigingen waar sociale professionals steeds weer last van hebben. Vandaar dat het juist zo belangrijk is hier meer aandacht aan te besteden!

Spreker Anneke Krakers is elf jaar directeur geweest van een welzijnsorganisatie. In 2006 is ze gestart met haar bedrijf, WelzijnNederland. Anneke Krakers helpt sociale professionals die ondernemend willen werken. Inmiddels heeft ze duizenden sociale professionals geholpen met marketing en profilering. Anneke laat zien hoe je jezelf kunt verkopen zonder ‘verkoperig’ te doen. Dit doet ze door middel van haar zelf ontworpen methode ‘Welzijnsmarketing’, waarmee je in 7 eenvoudige stappen werk kunt maken van jouw marketing en profilering.

Anneke Krakers is de auteur van het in 2014 verschenen boek “Hier Sta Ik Voor! marketing en profilering voor sociale professionals”. Dit is een boek speciaal voor sociale professionals die meer zichtbaar willen zijn en hun werk beter op de kaart willen zetten.

Ben jij professional op sociaal gebied en zoekend naar de juiste manier om je te profileren? Spreker Anneke Krakers zorgt er voor dat jij gezien gaat worden!

  • ‘Wat als Steve Jobs de CEO van Veste Welzijn zou zijn?’ Strategische Marketing voor Welzijnsorganisaties

  • 5 succesfactoren om meer ondernemend te werken

  • Innovatief ondernemen in het Sociale Domein in 7 stappen

  • Hoe bouw je een sterk en sociaal merk?

  • Je eigen bedrijf beginnen als sociale professional

Gerelateerde sprekers

Anneke Krakers geeft lezingen over de volgende onderwerpen: