Loading content ...

Astrid Feiter

Astrid Feiter

Mevrouw de Voorzitter

Spreker Astrid Feiter is professioneel dagvoorzitter, gespreksleider, procesbegeleider en vormgever van bijeenkomst. Ze wordt ook wel Mevrouw de voorzitter genoemd. Astrid Feiter werkt met speels gemak: licht van toon en serieus van inhoud.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Journalist en spreker Astrid Feiter was onder andere parlementair verslaggever voor De Telegraaf en redacteur van Opzij. Daarnaast werkte ze voor de Sociaal Economische Raad.

Astrid Feiter is opgeleid intervisor en facilitator. Ze richtte haar eigen bedrijf, ‘Mevrouw de Voorzitter’ op. Astrid zet haar jarenlange werkervaring en goed opgebouwd netwerk graag voor u in. Als (onafhankelijk) procesbegeleider is ze inzetbaar bij complexe opgaven en conflicten. Astrid Feiter werkt met een theoretische basis vanuit het systeemdenken, waar ze voor opgeleid is.Ze staat zowel voor grote groepen waar ze de bijeenkomst als dagvoorzitter leid. Daarnaast werkt ze ook als facilitator bij kleine bijeenkomsten waarbij dialoog en verbinding  centraal staan. 

Spreker Astrid Feiter verstaat de kunst van het verbinden. Ze zet mensen in beweging vanuit hun mogelijkheden en betrokkenheid. Daarnaast heeft ze oog voor diversiteit: ze leidde bijeenkomsten rondom dat thema ondermeer voor GGZ Nederland. Ze is mede-initiatiefnemer van de Stichting Meer Kleur in de Zorg die meer diversiteit in de verstandelijk gehandicaptenzorg tot doel heeft.

    Spreker Astrid Feiter: Facilitator, procesbegeleider, coördinator

     

Gerelateerde sprekers

Astrid Feiter geeft lezingen over de volgende onderwerpen: