Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Astrid Loeff

Astrid Loeff

Goal-getter, verander-optimist & comfortzone-crusher

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Astrid Loeff

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Astrid

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Astrid Loeff heeft 30 jaar als zakelijke ‘goal-getter’ gewerkt in senior management rollen bij internationale bedrijven. In grote verandertrajecten met culturele, geografische, persoonlijke en zakelijke tegenstrijdige belangen heeft Astrid een bewezen trackrecord om de juiste snaar te raken en de noodzakelijke verandering met succes in te gaan. Sinds 2014 werkt ze zelfstandig als motivatie-booster en inspiratiecoach bij persoonlijke en zakelijke onderwerpen.

Wat doe je met je leven en wat doet het leven met jou? Bewust keuzes maken en er vol voor gaan. Klinkt logisch en simpel. Vaak blijven we echter steken in onze gedachtes en gedragspatronen en lijkt de weg naar verandering onbereikbaar. Hoe zouden we ons voelen als we iedere dag weer de keuzes kunnen maken waar we inspiratie en energie van krijgen?

Welke ‘toverformule’ zou hiervoor ingezet moeten worden? De formule is simpel, iedereen kan het leren en toepassen:
‘(Waarom wil ik dit doel bereiken?) x 3

Op een prikkelende en inspirerende wijze opent spreker Astrid Loeff de ogen van haar publiek voor de inzichten die onze dagelijkse dilemma’s en onmacht in een ander daglicht plaatsen. Grote thema’s als een (gezamenlijk) doel bereiken maakt ze klein en overzichtelijk. Kleine thema’s worden groot: je droom durven doen èn het succes vieren. Astrid’s verhaal laadt je op met heldere en uitvoerbare inzichten en maakt van iedereen een ‘Goal-getter’.

Bekijk de lezingen van Astrid Loeff

    spreker Astrid Loeff – Goal Getting Grid

    Zorg er voor dat jij jouw persoonlijke doelen waarmaakt door middel van het zelfcoaching model: Goal Getting Grid.
    In haar persoonlijke en professionele leven heeft Astrid Loeff ingrijpende keuzes gemaakt die een grote bron van inspiratie blijken voor anderen. Haar methode om je doel te bereiken heeft ze  toegankelijk gemaakt in haar zelf-coaching model de ‘Goal Getting Grid’. Het boek: Goal Getting Grid’ is in september jl. gelanceerd.

Vrijblijvend informatie over Astrid Loeff

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Astrid Loeff geeft lezingen over de volgende onderwerpen