Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Privacy First: van cameratoezicht tot financiële, medische en online privacy

Bas Filippini

Bas Filippini

Privacy first

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Bas Filippini

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Bas

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid
Spreker Bas Filippini

Privacy First: van cameratoezicht tot financiële, medische en online privacy

Spreker Bas Filippini heeft een ondernemende carrière achter de rug en is vooral een man van het omzetten van ideeën naar de praktijk. Al vroeg organiseerde hij feesten en naast zijn studie bedrijfseconomie aan de UvA en de Erasmus Universiteit was hij actief in de roeiwereld en richtte hij de Marketing Associatie Amsterdam op. Na zijn studie werkte Bas Filippini zeven jaar bij KPN Telecom in verschillende marketing en productmanagement functies, waaronder mobiele telefonie en contact centers. Hij heeft een passie voor alles wat met klanten en klantbeleving te maken heeft, de zogenaamde ‘customer experience’ richting van organisaties. Hij focussed hierbinnen voornamelijk op cost efficiency en dagsturing. Na KPN richtte hij een trainingsbureau op dat is uitgegroeid tot een volwaardige dienstverlener op het gebied van klant-interactie en kennismanagement.

Vanuit de ontwikkelingsvraag en de vrijheid van het nemen van eigen verantwoordelijkheid is zijn interesse in privacy al vroeg ontstaan. Na de aanslagen in 2001 en de daarop volgende ingrijpende vrijheidsbeperkende maatregelen van overheden wereldwijd heeft hij de Stichting ‘Privacy First’ opgericht, om letterlijk en figuurlijk een streep in het (juridische) zand te trekken. In de democratische rechtstaat is privacy een van de grondbeginselen. Privacy First beschermt de privacy op verschillende gebieden, van cameratoezicht tot financiële, medische en online privacy, en probeert zo de grondbeginselen hoog te houden. Privacy First doet dit vanuit het nieuwe actievoeren: een combinatie van een bedrijfsmatige aanpak aangevuld met juridische acties en rechtszaken tegen de overheid en het bedrijfsleven.

Vanuit zijn persoonlijke ontwikkelingsvraag heeft spreker Bas Filippini zich verder verdiept in Neurolinguïstisch programmeren (NLP), waarin hij de Practioners, Masters en Training opleidingen gevolgd heeft. Daarnaast heeft hij in diverse workshops geassisteerd. Naast NLP heeft de heer Filippini zich persoonlijk ontwikkeld in familie-opstellingen, hermetisme en sjamanisme.

Bekijk de lezingen van Bas Filippini
Lezingen van spreker Bas Filippini

De lezingen van spreker Bas Filippini gaan o.a. over

 • Klant-interactie en kennismanagement
 • Privacy First: Vrijheid en privacy
 • Neurolinguïstisch programmeren (NLP)
  Vrijblijvend informatie over Bas Filippini

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Bas Filippini geeft lezingen over de volgende onderwerpen