Loading content ...

Bas Filippini

Bas Filippini

Privacy first

Spreker Bas Filippini is een ondernemer en de oprichter van de privacy beschermende stichting: Privacy First. Daarnaast is de heer Filippini trainer op het gebied van customer experience en is hij NLP beoefenaar. Bas heeft jaren ervaring, waardoor hij zijn kennis op een prettige manier over weet te brengen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Bas Filippini heeft een ondernemende carrière achter de rug en is vooral een man van het omzetten van ideeën naar de praktijk. Al vroeg organiseerde hij feesten en naast zijn studie bedrijfseconomie aan de UvA en de Erasmus Universiteit was hij actief in de roeiwereld en richtte hij de Marketing Associatie Amsterdam op. Na zijn studie werkte de heer Filippini zeven jaar bij KPN Telecom in verschillende marketing en productmanagement functies, waaronder mobiele telefonie en contact centers. Hij heeft een passie voor alles wat met klanten en klantbeleving te maken heeft, de zogenaamde ‘customer experience’ richting van organisaties. Hij focussed hierbinnen voornamelijk op cost efficiency en dagsturing. Na KPN richtte hij een trainingsbureau op dat is uitgegroeid tot een volwaardige dienstverlener op het gebied van klant-interactie en kennismanagement.

Vanuit de ontwikkelingsvraag en de vrijheid van het nemen van eigen verantwoordelijkheid is zijn interesse in privacy al vroeg ontstaan. Na de aanslagen in 2001 en de daarop volgende ingrijpende vrijheidsbeperkende maatregelen van overheden wereldwijd heeft hij de Stichting ‘Privacy First’ opgericht, om letterlijk en figuurlijk een streep in het (juridische) zand te trekken. In de democratische rechtstaat is privacy een van de grondbeginselen. Privacy First beschermt de privacy op verschillende gebieden, van cameratoezicht tot financiele, medische en online privacy, en probeert zo de grondbeginselen hoog te houden. Privacy First doet dit vanuit het nieuwe actievoeren: een combinatie van een bedrijfsmatige aanpak aangevuld met juridische acties en rechtszaken tegen de overheid en het bedrijfsleven.

Vanuit zijn persoonlijke ontwikkelingsvraag heeft spreker Bas Filippini zich verder verdiept in Neurolinguïstisch programmeren (NLP), waarin hij de Practioners, Masters en Training opleidingen gevolgd heeft. Daarnaast heeft hij in diverse workshops geassisteerd. Naast NLP heeft de heer Filippini zich persoonlijk ontwikkeld in familie-opstellingen, hermetisme en sjamanisme.

    Lezingen van spreker Bas Filippini

    • Lezingen over klant-interactie en kennismanagement
    • Lezingen over Privacy First: Vrijheid en privacy
    • Lezingen over Neurolinguïstisch programmeren (NLP)
Gerelateerde sprekers

Bas Filippini geeft lezingen over de volgende onderwerpen: