Loading content ...

Bas Hoorn

Bas Hoorn

Slimmer Samenwerken

Met zo min mogelijk inspanning, zo veel mogelijk bereiken! Spreker Bas Hoorn gaat voor slimmer samenwerken, in plaats van harder werken. Hij geeft interessante lezingen over persoonlijke effectiviteit, kennismanagement & samenwerken.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezig zijn is geen deugd! De kunst is juist om met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk te bereiken en de beste ideeën te bedenken. Dat kun je alleen doen maar ook samen. Juist in een samenleving waarin kenniswerk manuele arbeid vervangt is het eigenlijk veel makkelijker geworden om meer gedaan te krijgen met minder inspanning. Toch werken we steeds meer terwijl dat helemaal niet nodig is. We doen dus iets niet goed: we werken te hard en we jatten te weinig!

Naast evergreens op het gebied van persoonlijke effectiviteit leert spreker Bas Hoorn zijn cursisten vooral hoe ze kennis van anderen kunnen hergebruiken en zichzelf en de organisatie waarvoor ze werken productiever en creatiever kunnen maken. Door gedrag en technologie op een logische en slimme manier in te zetten bereiken mensen meer resultaat met minder inspanning. Bovendien vergroot deze manier van werken de kans op geniale ingevingen.

Spreker Bas Hoorn heeft inmiddels duizenden kenniswerkers binnen de publieke en private sector vaardigheden bijgebracht om hen slimmer te leren werken. Bas is ervan overtuigd dat je door bewuster met je werk om te gaan in minder tijd veel meer voor elkaar krijgt.

‘De kunst van professioneel lui zijn en schaamteloos van elkaar jatten maakt van ons effectievere en innovatievere mensen’ 

  Lezingen van spreker Bas Hoorn

  • Lezingen over persoonlijk kennismanagement

  • Lezingen over persoonlijke effectiviteit

  • Lezingen over online samenwerken

  • Lezingen over snellezen

  • Lezingen over (Digitaal) mindmappen

Gerelateerde sprekers

Bas Hoorn geeft lezingen over de volgende onderwerpen: