Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
bert janssen

Bert Janssen

Spirituele verhalenverteller

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Bert Janssen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Bert

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Bert Janssen is tien jaar lang mede- eigenaar/directeur van een Opleidings- en Adviesgroep na een studie wiskunde als een ingrijpende gebeurtenis zijn leven verandert. Bert gaat boeken schrijven, en maakt hij een aantal documentaires over onderwerpen die allen een spirituele connectie hebben.

Bert Janssen reist over de hele wereld, gaat in de leer bij een sjamaan en verdiept zich in verschillende aspecten van remote viewing en hyper-intuïtie. De combinatie van deze spirituele ervaringen met zijn vroeger werk waar hij trainings- en opleidingstrajecten ontwikkelde om het maximale uit een mens te halen, vormen Bert Janssen tot wie hij nu is.

Zijn wervelende en sprankelende performances – gevuld met een lach, een traan, drama en dreunend dynamiet – hebben hem al veel roem opgeleverd. Zo geeft spreker Bert Janssen over de hele wereld lezingen, is hij te gast in radioprogramma’s en organiseert hij vele reizen zodat u ook de mystieke en sjamanistische wereld kunt bezoeken. Het ontdekken van het spirituele is tegelijkertijd ook een ontdekkingsreis naar uzelf.

Bert Janssen is een inspirerend trainers-entertainer, een verhalenverteller met geest prikkelende performances. Met zijn niet te stoppen enthousiasme en een flinke dosis humor maakt hij je deelgenoot van verbazingwekkende zaken, messcherpe to-the-point analyses en reikt hij je handvatten aan waar je wat mee kunt. Vanuit zijn ervaringen met het mystiek, zijn reizen naar de uithoeken van de wereld om het ongelooflijke mee te maken laat hij zien hoe u dichter bij u zelf kunt komen.

Bekijk de lezingen van Bert Janssen

  Lezingen van spreker Bert Janssen

  • Lezingen over inspiratie
  • Lezingen over avontuur
  • Lezingen over zelf-ontdekking
  • Lezingen over het Mystieke
Vrijblijvend informatie over Bert Janssen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Bert Janssen geeft lezingen over de volgende onderwerpen