Loading content ...

bert janssen

Bert Janssen

Spirituele verhalenverteller

Bert Janssen heeft in zijn eigen leven een ingrijpende omslag gemaakt waardoor hij via een spirituele en sjamanistische reis dichterbij zichzelf kwam. Hij neemt u mee op die reis en laat u zien hoe u uw eigen ontdekkingsreis onderneemt samen met de eeuwenoude mysteries in onze wereld.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Bert Janssen is tien jaar lang mede- eigenaar/directeur van een Opleidings- en Adviesgroep na een studie wiskunde als een ingrijpende gebeurtenis zijn leven verandert. Bert gaat boeken schrijven, en maakt hij een aantal documentaires over onderwerpen die allen een spirituele connectie hebben.

Bert Janssen reist over de hele wereld, gaat in de leer bij een sjamaan en verdiept zich in verschillende aspecten van remote viewing en hyper-intuïtie. De combinatie van deze spirituele ervaringen met zijn vroeger werk waar hij trainings- en opleidingstrajecten ontwikkelde om het maximale uit een mens te halen, vormen Bert Janssen tot wie hij nu is.

Zijn wervelende en sprankelende performances – gevuld met een lach, een traan, drama en dreunend dynamiet – hebben hem al veel roem opgeleverd. Zo geeft spreker Bert Janssen over de hele wereld lezingen, is hij te gast in radioprogramma’s en organiseert hij vele reizen zodat u ook de mystieke en sjamanistische wereld kunt bezoeken. Het ontdekken van het spirituele is tegelijkertijd ook een ontdekkingsreis naar uzelf.

Bert Janssen is een inspirerend trainers-entertainer, een verhalenverteller met geest prikkelende performances. Met zijn niet te stoppen enthousiasme en een flinke dosis humor maakt hij je deelgenoot van verbazingwekkende zaken, messcherpe to-the-point analyses en reikt hij je handvatten aan waar je wat mee kunt. Vanuit zijn ervaringen met het mystiek, zijn reizen naar de uithoeken van de wereld om het ongelooflijke mee te maken laat hij zien hoe u dichter bij u zelf kunt komen.

  Lezingen van spreker Bert Janssen

  • Lezingen over inspiratie
  • Lezingen over avontuur
  • Lezingen over zelf-ontdekking
  • Lezingen over het Mystieke
Gerelateerde sprekers

Bert Janssen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: