Loading content ...

birgitha-bakker

Birgitha Bakker

Gedragswetenschapper: werken én kwaliteit van leven

Als ervaren gedragswetenschapper levert spreker Birgitha Bakker een bijdrage aan de kwaliteit van leven van mensen, omdat zij mensen helpt op het gebied van werkstress en persoonlijke groei. Zij geeft lezingen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Daarbij is positieve psychologie haar uitgangspunt. Birgitha is een enthousiaste expert die op inspirerende wijze (soms) lastige onderwerpen bespreekbaar maakt.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Birgitha Bakker studeerde gedragswetenschappen aan de Universiteit Leiden (2006). Zij is getraind in het observeren, sturen en bijsturen van gedrag. Werken én kwaliteit van leven zijn haar focus. Motivatie en beloning, maar ook persoonlijke productiviteit en gedrag en leren in organisaties, zijn daarbij belangrijke thema’s.

Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam (bij het onderdeel iBMG – instituut Beleid en Management Gezondheidszorg) heeft spreker Birgitha Bakker zich vanaf 2007 verder toegelegd op kwaliteit van leven. Zij werkte bij de EUR als onderzoeker en wetenschappelijk docent (o.a. Organisatiewetenschappen en Kwaliteit & Doelmatigheid), was mentor en begeleide haar collega’s bij het onderwijsgeven. Daarnaast heeft zij ook lesgegeven bij InHolland Den Haag (2011).

Spreker Birgitha Bakker is oprichter/eigenaar van Bakker – van der Meij Training & Advies. Dit bureau verzorgt coaching en trainingen in het kader van duurzame inzetbaarheid. De trainingen richten zich onder meer op vitaliteit en werkstress, motivatie en drijfveren en competentieontwikkeling en leiderschap. Het doel is om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen, doordat we mensen helpen met meer plezier aan het werk blijven! Het eerste boek van spreker Birgitha Bakker over dit onderwerp is inmiddels onderweg.

Birgitha gaat altijd uit van positieve psychologie: richt je op je sterke punten en hoe je die het best kunt benutten. Daarnaast kijken we naar wat je wilt bereiken en wat jij nodig hebt om daar te komen. Kortom: een positieve en resultaatgerichte spreker.

  “Zó haal je het beste in je mensen naar boven: Stel duidelijke doelen, geef mensen het vertrouwen en de middelen om deze waar te maken. En spreek regelmatig je waardering uit.”
  Birgitha Bakker – 26 mei 2017

   

  Lezingen van spreker Birgitha Bakker

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Human Resources (HR)
  • Mentale kracht en positieve psychologie
  • Persoonlijke groei
  • Vitaliteit en werkstress
Gerelateerde sprekers

Birgitha Bakker geeft lezingen over de volgende onderwerpen: