Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
birgitha-bakker

Birgitha Bakker

Gedragswetenschapper: werken én kwaliteit van leven

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Birgitha Bakker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Birgitha

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

“Zó haal je het beste in je mensen naar boven: Stel duidelijke doelen, geef mensen het vertrouwen en de middelen om deze waar te maken. En spreek regelmatig je waardering uit.”

Spreker Birgitha Bakker studeerde gedragswetenschappen aan de Universiteit Leiden (2006). Zij is getraind in het observeren, sturen en bijsturen van gedrag. Werken én kwaliteit van leven zijn haar focus. Motivatie en beloning, maar ook persoonlijke productiviteit en gedrag en leren in organisaties, zijn daarbij belangrijke thema’s.

Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam (bij het onderdeel iBMG – instituut Beleid en Management Gezondheidszorg) heeft spreker Birgitha Bakker zich vanaf 2007 verder toegelegd op kwaliteit van leven. Zij werkte bij de EUR als onderzoeker en wetenschappelijk docent (o.a. Organisatiewetenschappen en Kwaliteit & Doelmatigheid), was mentor en begeleide haar collega’s bij het onderwijsgeven. Daarnaast heeft zij ook lesgegeven bij InHolland Den Haag (2011).

Spreker Birgitha Bakker is oprichter/eigenaar van Bakker – van der Meij Training & Advies. Dit bureau verzorgt coaching en trainingen in het kader van duurzame inzetbaarheid. De trainingen richten zich onder meer op vitaliteit en werkstress, motivatie en drijfveren en competentieontwikkeling en leiderschap. Het doel is om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen, doordat we mensen helpen met meer plezier aan het werk blijven! Het eerste boek van spreker Birgitha Bakker over dit onderwerp is inmiddels onderweg.

Birgitha gaat altijd uit van positieve psychologie: richt je op je sterke punten en hoe je die het best kunt benutten. Daarnaast kijken we naar wat je wilt bereiken en wat jij nodig hebt om daar te komen. Kortom: een positieve en resultaatgerichte spreker.

Bekijk de lezingen van Birgitha Bakker

  Lezingen van spreker Birgitha Bakker

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Human Resources (HR)
  • Mentale kracht en positieve psychologie
  • Persoonlijke groei
  • Vitaliteit en werkstress
Vrijblijvend informatie over Birgitha Bakker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Birgitha Bakker geeft lezingen over de volgende onderwerpen