Loading content ...

Bouwe van der Meer

Bouwe van der Meer

Transport & Logistiek

Bent u op zoek naar een interim procurement specialist die de logistieke wereld echt begrijpt? Iemand met meer dan 20 jaar praktische ervaring in de wereldwijde logistiek? Iemand met een track record van 10 jaar interim management? Spreker Bouwe van der Meer is inzetbaar als  gastspreker en presentator van workshops kan hij uw evenement, bedrijfsfeest of congres naar een hoger niveau brengen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met ervaring in handel, inkoop, productie, supply chain, transport en logistiek heeft Bouwe van der Meer een brede kennis binnen zijn vakgebied.  Op 23 jarige leeftijd overleed zijn vader en moest Bouwe het transportbedrijf van zijn ouders overnemen. Dat was verliesgevend en er moest flink gesaneerd worden. Dat bleek een opmaat te worden voor zijn verdere carrière.

Als Interim Manager en consultant heeft Bouwe van der Meer inmiddels heeft hij meegewerkt aan projecten in UK, Canada, Ethiopië, Israël, VS, Zweden, Duitsland, Polen, Zwitserland, Oostenrijk, België en Frankrijk. Zo heeft hij in die landen o.a de logistiek voor complete Windparken en de bouw van energiecentrales voor opdrachtgevers ingekocht. Maar ook met het herstructureren van grote lading pakketten en vervoerstromen heeft hij ervaring.

De carrière van spreker Bouwe van der Meer was niet vanzelfsprekend. Zijn levensverhaal gaat over vallen en opstaan, pech, tegenslag en armoe. Bouwe was van plan vrachtwagenchauffeur te worden, maar had daarnaast nog veel meer ambities binnen de logistiek. Het leek er niet op dat hij het verder zou weten te schoppen. Door enorm hard te werken weet Bouwe van der Meer veel meer te bereiken. Tegenwoordig werkt hij als adviseur voor grote wereldwijde verladers op internationaal niveau. Een verhaal over ambitie, lef, moed, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Sinds 2007 heeft spreker Bouwe van der Meer zijn eigen consultancy. Als consultant heeft hij meer dan 20 logistieke oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd voor bedrijven uit bijna alle sectoren, zoals industrie, logistiek, transport en supply chain. Hij geeft lezing over een breed scala aan onderwerpen binnen de transport & logistiek.

  Lezingen van spreker Bouwe van der Meer

  •  Duurzaam transport
  • Inkoop transport
  • Tendering Transport
  • Supply Chain Management
  • Interim Management

   

Gerelateerde sprekers

Bouwe van der Meer geeft lezingen over de volgende onderwerpen: