Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Bouwe van der Meer

Bouwe van der Meer

Transport & Logistiek

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Bouwe van der Meer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Bouwe

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Met ervaring in handel, inkoop, productie, supply chain, transport en logistiek heeft Bouwe van der Meer een brede kennis binnen zijn vakgebied.  Op 23 jarige leeftijd overleed zijn vader en moest Bouwe het transportbedrijf van zijn ouders overnemen. Dat was verliesgevend en er moest flink gesaneerd worden. Dat bleek een opmaat te worden voor zijn verdere carrière.

Als Interim Manager en consultant heeft Bouwe van der Meer inmiddels heeft hij meegewerkt aan projecten in UK, Canada, Ethiopië, Israël, VS, Zweden, Duitsland, Polen, Zwitserland, Oostenrijk, België en Frankrijk. Zo heeft hij in die landen o.a de logistiek voor complete Windparken en de bouw van energiecentrales voor opdrachtgevers ingekocht. Maar ook met het herstructureren van grote lading pakketten en vervoerstromen heeft hij ervaring.

De carrière van spreker Bouwe van der Meer was niet vanzelfsprekend. Zijn levensverhaal gaat over vallen en opstaan, pech, tegenslag en armoe. Bouwe was van plan vrachtwagenchauffeur te worden, maar had daarnaast nog veel meer ambities binnen de logistiek. Het leek er niet op dat hij het verder zou weten te schoppen. Door enorm hard te werken weet Bouwe van der Meer veel meer te bereiken. Tegenwoordig werkt hij als adviseur voor grote wereldwijde verladers op internationaal niveau. Een verhaal over ambitie, lef, moed, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Sinds 2007 heeft spreker Bouwe van der Meer zijn eigen consultancy. Als consultant heeft hij meer dan 20 logistieke oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd voor bedrijven uit bijna alle sectoren, zoals industrie, logistiek, transport en supply chain. Hij geeft lezing over een breed scala aan onderwerpen binnen de transport & logistiek.

Bekijk de lezingen van Bouwe van der Meer

  Lezingen van spreker Bouwe van der Meer

  •  Duurzaam transport
  • Inkoop transport
  • Tendering Transport
  • Supply Chain Management
  • Interim Management

   

Vrijblijvend informatie over Bouwe van der Meer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bouwe van der Meer geeft lezingen over de volgende onderwerpen