Loading content ...

Cees Harmsen

Cees Harmsen

Onderscheidend profileren en buitengewoon presteren

Spreker Cees Harmsen is de autoriteit op het vlak van authentieke personal branding. Met zijn unieke aanpak en ideeën neemt hij professionals mee op de weg van vriendelijk maar vervangbaar, naar de vanzelfsprekende keuze voor het invullen van interessante opdrachten en het oplossen van lastige problemen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Personal Branding vraagt om een mindset waarin authentieke zelfprofilering centraal staat. Geen ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ of ‘goede wijn behoeft geen krans’, maar een uitgesproken ambitie om je beste versie overtuigend in de wereld te zetten. Dat je beschikt over een specifieke expertise is een voorwaarde, maar zonder personal branding heb je er weinig aan omdat de omgeving er geen weet van heeft. Zorg er dus voor dat je als professional of organisatie goed zichtbaar bent door je onderscheidend te profileren.

Spreker Cees Harmsen begeleidt zelfstandigen en professionals bij het neerzetten van opmerkelijke prestaties die tot de verbeelding spreken en fraaie resultaten opleveren. Hij vertelt je graag en goed wat je moet doen om een authentieke personal brand te worden die de waardering krijgt die hem of haar toekomt. Zijn expertise ligt in de sociale psychologie in combinatie met 30 jaar internationale ervaring als spreker, trainer en coach. Hij is directeur van Van Ede en Partners in Groningen, eigenaar van Mindsetter en auteur van drie succesvolle boeken over Personal Branding: Personal Branding in Turbulente Tijden, Opmerkelijke Ik en Present.

    • Personal Branding 
    • Profileren 

Cees Harmsen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: