Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het EQ is essentieel voor een goede samenwerking, persoonlijke groei en authenticiteit

Chantal Dentro

Chantal Dentro

Echte mensen, echte verhalen, echt contact

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Chantal Dentro

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Chantal

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid
Spreker Chantal Dentro

Het EQ is essentieel voor een goede samenwerking, persoonlijke groei en authenticiteit

Spreker Chantal Dentro  laat je in deze drukke wereld even stilstaan. Je zult even de tijd moeten nemen om tot jezelf te komen, aandacht aan jezelf te geven en jezelf de vrijheid te gunnen om je authentieke ik te zijn. Jij én al je imperfecties, want dan creëer je ruimte voor vertrouwen, groei, leiderschap en geluk. ‘Ik ga voor mensen die zichzelf vol zelfvertrouwen durven te laten zien’  aldus Chantal.  Mensen die daardoor een natuurlijke aantrekkingskracht ontwikkelen waardoor ze samen met gelijkgestemden kleine en grote dromen waar kunnen maken.

De 35-jarige Chantal Dentro is ruim 6 jaar freelance trainer, onder meer bij The Flirtcompany. Inmiddels heeft ze ook haar eigen bedrijf Buutvrij coaching, dat diverse trainingen over authenticiteit, jezelf presenteren en verbinding verzorgt. Bijvoorbeeld voor mensen die zich ‘faaltastisch’ willen voelen, of hun ‘authentieke ik’ willen ontdekken en leren die aan de rest van de wereld te laten zien.

Met haar eigen stijl weet spreker Chantal Dentro mensen te raken. Zo vertelde ze op Tedx Haarlem een inspirerend verhaal over ‘How kind-hearted  honesty leads to authenticity’. Ze kan haar boodschap op een verhalende en inspirerende manier overbrengen, door haar toegankelijke manier van presenteren en haar vermogen om kwetsbaarheid te tonen. Daarbij draagt haar speelse manier van coachen bij aan het speelplezier van de deelnemers, waardoor meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe inzichten.

Bekijk de lezingen van Chantal Dentro
Lezing van spreker Chantal Dentro

Borstkloppende gorilla's en pleasende Golden Retrievers...

Verschillende innerlijke subpersoonlijkheden die maar een ding willen: waardering. Herken je ze? Ontdek hoe dit deel van jezelf (of je collega’s klanten, partners) samenwerking en verbinding flink in de weg staan maar ook hoe je deze Golden Retrievers en gorilla’s kunt temmen. Want dan ontstaat er ruimte voor echt contact en waardevolle samenwerking.

Lezing van spreker Chantal Dentro

Op date met al mijn Ikken...

Een speels en humoristisch verhaal dat inzicht geeft in de wereld van je IKKEN. Ofwel de rollen die jij in je leven speelt. Wie ben jij nou echt? Hoe kun jij zelf de regie pakken? En waar ligt de grens tussen acteren en echt zijn? Hoe kun jij op de werkvloer een (professionele) rol spelen, zonder jezelf daarbij te verliezen?

Lezing van spreker Chantal Dentro

Vergroot je (zakelijke) aantrekkingskracht

Ontdek hoe je jouw natuurlijke aantrekkingskracht kunt vergroten. Hoe je vanuit je eigenheid en door jezelf te laten zien, de ander uitnodigt om met jou in gesprek te gaan. En hoe je door middel van aandacht, empathie en soms een stilte een ‘klik’ kunt laten ontstaan. Hiermee leg je een basis voor vertrouwen en  gunnen, waardoor ruimte ontstaat voor waardevolle samenwerkingen, dromen waarmaken en zelfs een beetje meer geluk (op de werkvloer).

Lezing van spreker Chantal Dentro

Jij bent Faaltastisch!

In een wereld waarbij alles perfect en succesvol lijkt, vergeten we soms dat elk succes voorafgegaan is door vallen en opstaan. Juist nieuwe dingen uitproberen en fouten (durven) maken stimuleert groei en innovatie. Dus ga voor die groei-mindset en wees Faaltastisch!

  Vrijblijvend informatie over Chantal Dentro

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Chantal Dentro geeft lezingen over de volgende onderwerpen