Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Chantal Heutink

Chantal Heutink

Red Power: Op hoge hakken in Afrika

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Chantal Heutink

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Chantal

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe zou het zijn als jij met je vrouwelijke kracht door jouw eigen glazen plafond kunt breken? En in plaats dat dingen je overkomen, jij de situatie gaat omdraaien en je afvraagt: “Hoe kan ik mijn eigen feminine power inzetten om de leiding te nemen over de situatie en deze te veranderen?”

Als spreker en tijdens workshops geeft Chantal, afhankelijk van de beschikbare tijd, een aantal handvatten mee zodat je hiermee aan de slag kunt, en jouw vrouwelijke kracht gaat ontsteken. Chantal, een charmante, inspirerende storyteller komt niet met theorieën uit een boekje. Maar met doorleefde en uit het leven gegrepen eigen verhalen waar veel vrouwen zich in herkennen en mee identificeren. Centraal hierbij staat je gewenste leven creëren en je dromen najagen op je eigen manier, de competentie lef en het doorbreken van je eigen glazen plafond!

Zelf heeft Chantal jaren in de zakelijke dienstverlening gewerkt, tot 2006. Ze had het lef haar kindsdroom te volgen en naar Kenia te vertrekken. Ze zette succesvol de onderneming I-Care ontwikkelde, produceerde en distribueerde wasbaar maandverband voor achtergestelde meisjes en vrouwen. Tot 2016, toen moest ze de business sluiten. Als Female Red Power Leader deelt ze nu haar lessen en zet zij zich in voor vrouwen. De tijd is aangebroken om je plek als vrouw in deze wereld werkelijk in te nemen. De mogelijkheden zijn er, wat rest is lef en commitment om die stap te zetten.

Ondernemen is Dromen, Denken, Durven en vooral Doen!

Met haar werk in Kenia heeft Chantal meer dan 55.000 meisjes en vrouwen bereikt. Ze heeft in Kenia een Award ontvangen voor ‘Best Innovative Service Runners Up’ en is in 2014 door de UN genomineerd als ‘Global Accelerator’.

Gepassioneerd inspireert Chantal andere mensen om hun interne vlam, hun Red Power, aan te steken. Het vuur van lef, kracht, wijsheid, liefde en compassie bezitten we allemaal, alleen je moet bereid zijn die aan te steken om te kunnen vlammen! Chantal geeft lezingen zowel in het Nederlands als Engels.

Bekijk de lezingen van Chantal Heutink

  Lezingen van spreker Chantal Heutink

  Op hoge hakken in Afrika

  • Het inspirerende, persoonlijke verhaal over blonde zakenvrouw op hakken die alles deed voor haar ambitie, behalve op blote voeten door het stof gaan. Ze gooide het roer om en zette succesvol een social business op in Kenia en richtte I-Care op.Lef had spreker Chantal Heutink nodig om haar kinderdroom te volgen, uit haar gouden kooi te stappen en in het diepe te springen om een onderneming in Kenia op te zetten. Een enorme uitdaging en een verhaal dat zich kenmerkt door hoogtepunten en dieptepunten waar veel mensen zich in kunnen herkennen. Op een open, kwetsbare doch krachtige en bevlogen manier deelt Chantal haar ervaring.

   

  Lezingen van spreker Chantal Heutink

  LEF – Leiderschap, Energie & Fire

  • Chantal helpt je bij het creëren van een leven waarin je vanuit lef en lev (het Hebreeuwse woord voor hart) krachtige keuzes maakt, die bij jou passen en niet dat wat de omgeving van je verwacht.

   

  Lezingen van spreker Chantal Heutink

  Ignite Your Feminine Red Power

  • Authentiek leiderschap en creëren vanuit het hart

   

Vrijblijvend informatie over Chantal Heutink

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chantal Heutink geeft lezingen over de volgende onderwerpen