Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Het begin van een trend ontstaat als het antwoord op een behoefte

Christine Boland

Christine Boland

Trendanalist

Tarieven en beschikbaarheid
Christine Boland

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Christine

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Als trendwatcher/ trendanalist met een achtergrond in de psychologie speelt Christine Boland in op de behoefte aan bakens binnen de huidige markt. Dat legt ze uit aan de hand van de volgens haar belangrijkste huidige omgevingsfactoren: verbrokkeling enerzijds, en een wereld die liquide wordt anderzijds. De omschrijving die trendanalist en spreker Christine Boland geeft aan het woord trend is kort maar krachtig: “‘Het begin van een trend ontstaat als het antwoord op een behoefte”. Om die behoefte te onderzoeken analyseert Christine o.a. het nieuws, de wetenschap en de reactie van mensen daarop. ‘Om de tijdsgeest te kunnen doorgronden.’

Trendanalist en spreker Christine Boland verzorgt presentaties en brainstormsessies voor iedereen die te maken heeft met consumenten. Het doorgronden van de tijdsgeest is de eerste stap naar het raken van de juiste snaar bij de consument. Het gaat erom de relevante omgevingsfactoren te filteren uit de overweldigende hoeveelheid gebeurtenissen in dit turbulente tijdsframe. Wanneer we inzoomen op deze relevante omgevingsfactoren ontdekken we de specifieke invloeden, die effect hebben op wat we als mens willen of nodig hebben. Daar ligt de basis van de consumententrends.

Redenen om spreker Christine Boland te boeken

  • Met haar uitgebreide kennis op het gebied van (inter)nationale trends is Christine een populaire en veel gevraagde spreker
  • Het is erg waardevol om een lezing te boeken van Christine voor jouw organisatie
  • Veel verschillende organisaties zijn geïnteresseerd in de lezingen van Christine

Het begin van een trend ontstaat als het antwoord op een behoefte

Bekijk de lezingen van Christine Boland
Lezing van spreker Christine Boland

Principles of progress

Wat hebben we nodig op vooruit te komen in deze onstuimige tijd? Welke bakens kunnen ons door de turbulentie heen gidsen. Spreker Christine Boland formuleert daarop een antwoord in de vorm van vier zogeheten ‘Principles of Progress’ die ze in een visueel zeer aantrekkelijke en dynamische presentatie laat zien.

Christine: “Ik destilleer de pijlers van de tijdgeest en concludeer voor bedrijven wat ze nodig hebben. Zo heeft ook mijn vak zich ontwikkeld: van voorspeller naar relevantiefilter. Uit álles wat er speelt, filter ik: wat is voor jou interessant en hoe kunnen wij – jij en ik – dat samen vertalen, zodat jij relevant bent en blijft voor je klant.”

Video van spreker Christine Boland

Christine Boland analyses global trends

Bekijk de lezingen van Christine Boland
Vrijblijvend informatie over Christine Boland

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Christine Boland geeft lezingen over de volgende onderwerpen