Loading content ...

Desirée Domacassé

Desirée Domacassé

Welzijn op de Werkvloer

Met haar bedrijf VoedStyle richt spreker Desirée Domacassé zich op welzijn op de werkvloer voor professionals. Dit doet ze door het geven van workshops, trainingen en presentaties.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als gedragseconoom (Erasmus), voormalige danseres en voedingsdeskundige slaat spreker Desirée Domacassé een brug tussen gezondheid, het lichaam en de blijvende gedragsveranderingen die nodig zijn. Hierbij put ze ook uit haar achtergrond in biomedische wetenschappen (VU) en haar interesse in alles wat te maken heeft met sociale neurologie.

Haar workshops zijn gebaseerd op het concept ‘biohacking’ en de nieuwste onderzoeken uit de evolutionaire psychologie, omdat onze eeuwenoude fysiologie niet is aangepast aan de moderne wereld. Begrip hierover leidt tot strategieën die de stress weerbaarheid verhogen en inzicht geven in hoe energie in je lichaam werkt en opgewekt kan worden. Daarnaast gaat Desirée Domacassé in op de connectie tussen het brein en de microbiota (gut-brain-axis). Deze kennis leidt tot een beter begrip over gezond eten, concentratie/focus, slaap en stabiele energie.

De aanpak van spreker Desirée Domacassé is grotendeels wetenschappelijk. Daarnaast maakt ze gebruikt van veel paktijkvoorbeelden en vertelt ze vanuit haar eigen ervaring. Als voormalig financieel econoom bij De Nederlandsche Bank tijdens de financiële crisis heeft Desirée de druk en eisen die gesteld worden aan professionals zelf kunnen ervaren. Uit evaluaties van eerdere trainingen bij o.a. RBS en Strategy& blijkt dat de multidisciplinaire en interactieve aanpak met een centrale rol voor de werking van het brein zeer effectief zijn.

  Lezingen van spreker Desirée Domacassé

  • Vergeet de uren die je slaapt, kwaliteit van je slaap maakt al het verschil!
  • Met stabiele energie niveaus kan je de wereld aan, werk je energie niet langer tegen
  • Je stress weerbaarheid verhogen door gebruik te maken van de connectie tussen je brein en darmen
  • Goede gewoonten zijn het waard om fanatiek over te zijn, hoe je ervoor kan zorgen dat gewoonten in jouw voordeel gaan werken?
Gerelateerde sprekers

Desirée Domacassé geeft lezingen over de volgende onderwerpen: