Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
DirkJan de Bruijn

Dirk-Jan de Bruijn

Innovatie in Netwerkleiderschap

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Dirk-Jan de Bruijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Dirk-Jan

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Het blik gericht op de toekomst: spreker Dirk-Jan de Bruijn werkt aan patronen die nu aangepakt moeten worden om straks daar te komen waar je wilt staan. Daarom dat het zo belangrijk is om te werken aan de concretisering van dat toekomstbeeld. Om zo in de geest van Covey te beginnen met het einde voor ogen. Niet voor niets dat zijn laatste boek de pakkende titel ‘Doorbreken van vastgeroeste patronen’ (Scriptum, 2016) heeft meegekregen.

Het is de passie van spreker Dirk-Jan de Bruijn om van een bord spaghetti te transformeren in een schotel asperges, niet vanuit het eigen instituut of koninkrijk, maar vanuit netwerkleiderschap. Werkend vanuit een triple helix benadering vanuit de 4O’s: overheden, ondernemers, onderwijs en omgeving. Om zo met elkaar een nieuw ecosysteem in te richten gericht op de creatie van waarde. En daar praat hij niet alleen over, hij implementeert dat ook. Zo mocht hij onder de vlag van ons recente EU voorzitterschap in opdracht van de Minister Melanie Schultz van Haegen de EU Truck Platooning Challenge organiseren waarbij met connected trucks van alle brands op de openbare weg door Europa is gereden. Om zo dit concept in een learning by doing approach met onze partners naar de volgende fase van de innovatielevenscyclus te tillen – allemaal gericht op het verzilveren van een nieuwe kijk op logistiek en mobiliteit.

Aan de hand van een aantal leidende principes heeft spreker Dirk Jan de Bruijn een eigen praktijktheorie ontwikkeld. Daar publiceert, doceert en spreekt hij frequent over. In zijn lezingen legt hij een sterke link naar de praktijk. Hij laat niet alleen zien hoe je door het stellen van de juiste vragen die mechanismen in het systeem kunt herkennen, maar ook welke praktische interventies je moet toepassen om die vastgeroeste patronen te kunnen doorbreken. Samen met zijn publiek beantwoord Dirk-Jan de Bruijn vragen als: ‘Hoe vitaliseer je een organisatie?’

Nieuwsgierig naar spreker Dirk-Jan de Bruijn? Lees meer in het interview.

Bekijk de lezingen van Dirk-Jan de Bruijn

   

  • Organisatievitaliteit

  • Patronen binnen een bedrijf

  • Waarden en Drijfveren

  • Verandermanagement

Vrijblijvend informatie over Dirk-Jan de Bruijn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dirk-Jan de Bruijn geeft lezingen over de volgende onderwerpen