Loading content ...

Djoea van Zanten

Djoea van Zanten

Storyteller on fire

Spreker Djoea van Zanten is een storyteller met pit! Tijdens zijn interactieve lezingen over Social Selling, Content Marketing en de kracht van Storytelling laat Djoea zien hoe je middels jou verhaal verkoopkansen kan creëren.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De loopbaan van spreker Djoea van Zanten bestaat uit alles zelf ontdekken: een tikkeltje eigenwijs, aan de slag! Hij stopte zijn middelbare school en is meteen aan het werk gegaan. Een weg met vallen en opstaan. Toen hij begin 20 was kwam de sales op zijn pad. Daar vond Djoea van Zanten zijn passie en is nooit meer met de commercie gestopt. Momenteel houdt hij zich bezig met sales en online (content) marketing en storytelling bij Make Marketing Magic. Hij helpt ondernemers om middels hun verhaal verkoopkansen te creëren. Daarnaast is hij actief als spreker en inspirator.

Met zijn hoge energie weet Djoea van Zanten mensen te inspireren en enthousiasmeren. Geen ingewikkelde theorieën maar verhalen rechtstreeks uit de praktijk. Een lezing over ervaringen, zeer praktisch en recht door zee. De lezingen van Djoea van Zanten zetten niet alleen aan tot denken, maar zorgen er vooral voor dat je aan de slag kan. Informatie waar je direct iets mee kan doen.

    Lezingen van spreker Djoea van Zanten

    • Social Selling
    • Storytelling
    • Content Marketing
Gerelateerde sprekers

Djoea van Zanten geeft lezingen over de volgende onderwerpen: