Loading content ...

Edoardo Schneider

Edouard Schneiders

Het Hyperloop concept

Edouard Schneiders is de Team Leader van Delft Hyperloop. In zijn lezingen vertelt hij over het indrukwekkende verhaal en de toekomstplannen van team Delft Hyperloop.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Edouard Schneiders is de Team Leader van Delft Hyperloop, het opvolgende team van de winnaars van Elon Musk’s SpaceX Hyperloop Pod competitie, waar hij vorig jaar een lineaire motor heeft ontworpen voor het Hyperloop concept.

Het Hyperloop concept is een van de innovatieve ideeën van Elon Musk. Deze tunnel zorgt er voor dat passagiers met enorme snelheid naar hun bestemming worden gebracht. De hyperloop bereikt een snelheid van 1,200 km per uur en kan zowel passagiers als bagage vervoeren. Wordt de hyperloop de transportatie van de toekomst? Als het aan spreker Edouard Schneiders ligt wel!

Edouard studeert Technische Natuurkunde aan de TU Delft, houdt ervan om in een uitdagende en turbulente omgeving te werken en is internationaal georiënteerd doordat hij in zes verschillende landen heeft gewoond. Dit jaar is zijn doel om het Delft Hyperloop team, bestaande uit 37 top studenten van de TU Delft, te leiden naar de overwinning en om de volgende stappen te realiseren van het Hyperloop concept.

Tijdens zijn lezingen vertelt spreker Edouard Schneiders het verhaal van Delft Hyperloop. Dit doet hij voornamelijk in het Engels, maar ook in het Nederlands.

  Redefining the meaning of everyday transportation

  Spreker Edouard Schneiders geeft lezingen over onderstaande onderwerpen:

  • Lezingen over de Delft Hyperloop

  • Lezingen over Duurzame transport

  • Lezingen over Infrastructuur & Maatschappij