Loading content ...

Untitled_17

Elise Fikse

Stand-up columnist & Dagvoorzitter

Een uniek peformance vol energie! Als stand-up columist zorgt Elise Fikse voor dé perfecte afsluiting van uw event. Ook verzorgt Elise graag het dagvoorzitterschap. Elise weet precies hoe ze het publiek weer even wakker kan schudden of aan het eind van de dag de bijeenkomst kort terug te blikken op de dag.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tijdens een congres wordt volop gepraat, maar wat wordt er nou eigenlijk gezegd? Stand-up columnist en spreker Elise Fikse luistert mee en vat de dag op geheel eigen wijze voor u samen. Met een frisse buitenstaandersblik komt zij razendsnel tot de kern. In een energieke, gepeperde column wisselen de plenaire hoogtepunten, scherpe observaties uit deelsessies en wandelgangen, persoonlijke ervaringen en popculturele referenties elkaar in hoog tempo af. Na zo’n geestige en herkenbare terugblik gaat iedereen met een brede grijns de borrel of de file in.

Elise Fikse is een ervaren columnist, tekstschrijver en eventprofessional. Als stand-up columnist, side-kick en dagvoorzitter staat zij al jaren voor grote en kleine groepen. Of ze nou voor 100 gemeenteambtenaren, 500 jonge bankiers of 1500 accountants spreekt, Elise weet de juiste toon te raken.

Doordat ze onderwerpen, structuren en sectoren snel weet te doorgronden, zijn haar columns altijd herkenbaar en relevant voor haar publiek. Een stand-up column levert bovendien ideale content voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief of website, en kan ook als podcast worden gedeeld.

  Spreker Elise Fikse als Stand-up columnist of dagvoorzitter op uw bijeenkomst

  Wat anderen zeggen over Elise:

  •  “De column was ontzettend treffend, grappig, herkenbaar, oprecht én inhoudelijk sterk.”
  •  “De scherpe, creatieve en originele columns vormen een inspirerende afsluiting van de dag en toveren steevast een glimlach op het gezicht van de deelnemers!”
  •  “Haar gesproken column leverde veel herkenning op, was hier en daar hilarisch en raakte de juiste snaar.”

Elise Fikse geeft lezingen over de volgende onderwerpen: